Poraďte krém na mastnú tvár

kiqusiq
8. júl 2013

Dobrý deň teraz v lete keď je takéto teplo a horúčavy sa mi strašne mastí tvár, niekoľko X krát si ju za deň umyjem studenou vodou ale nič ☹ existuje nejaký krém alebo nejaká pleťová voda alebo niečo podobné čo by zabralo v tomto teple?? Ak máte s niečím nejakú skúsenosť prosím napíšte konkrétne o čo ide ďakujem 🙂

ichbinich
8. júl 2013

@kiqusiq:
Skoro kazda znacka kozmetiky ma aj seriu pre mastnu plet a/alebo plet s necistotami. Takze si mozes vybrat podla sympatii a ceny.
Ja by som ale odporucala vyberat pletovu vodu bez alkoholu. Ten iba zbytocne drazdi plet.
Ked som mala v tehotenstve tvar horsiu ako v puberte, pouzivala som pletovu vodu Nivea stay clear, ta je bez alkoholu.

V lete ma moja pokozka tiez uplne inu potrebu, stacia lahke hydratacne kremy, pricom v zime ju mam suchu a potrebujem mastnejsie kremy.

Ked sa nevies rozhodnut, daj si poradit v drogerii. Neviem, ci mas aj necistoty, na taku plet ma vyrobky aj Neutrogena a Clearasil. Existuju aj hydratacne kremy, ktore tvar zmatnia, aby sa neleskla.

dankadina
8. júl 2013

Ja pouzivam cistiaci gel mary kay na zmiesanu a mastnu plet, plus cez den take obrusky ktore piju mastnotu tiez mary kay a mineralnu make up, je to taky ako puder. No a na hydrataciu nemastnu emulziu tiez mary kay

zuzlicek44
8. júl 2013

ja mam mastnu plet 12 mesiaco ročne🙂) čiže je to sami maz, lesknem sa nonstop...v žiadnom prípade nepoužívaj kremy "ťahave ,mastne" ja som po veeeeela kremoch nasla dobre a to su z avonu denny a nocny kupujem ich oba za cca 10euro..no a jedina zachrana co je, je sem tam si pocas dna priložit na tvar vreckovku, obrusok u mna najčastejsie toaletný...( ono to vpyja) takže to je moja zachrana...potom mas cca 3 hodky klud🙂)

mummy01
8. júl 2013

@kiqusiq v prvom rade robis chybu ze si tvar tolko umyvas lebo mazove zlazy potom pracuju este viac.Rano a vecer treba plet ocistit vhodnymi pripravkami a nakremovat velmi lahkym hydratacnym kremom.Cez den si tvar neumyvaj,iba odsaj prebytocny tuk servitkou.Mozno by pomohol aj dobry puder 😉