Ahojte, viete mi poradit nejakú dobrú masť,krém,gél na nazvu po vybratí znamienok? Mám contracubex , ale moc mi nerobí dobre. Ďakujem
Dermatix ale čo najskôr po vybratí, max na mesiac starú jazvu.Mám vybratých veľa znamienok.Záleží od miesta odlkial ti ho vyberajú.Od hrudnej kosti hore sa pekne hoja rany, ani mi ich nevidno.Od kosti dole horšie.Tesne pod kosťou mi ostala priehlbina.Ja som ale použivala Contrarubex a ten 0 bodov na jazvy.Ked ti Dermatix nebude chciet lekár predpísať tak stojí cca 40 eur
Ja mam take skarede jazvy po 2 znamienkach. Vyzera to, ako keby to ani nebolo site. A robila mi to plasticka chirurgicka. 🙁
@alexas56 kelotan.
@nadzieja prosím ta kde si si dala vyberať? , tiež potebujem odstrániť veľké znamienko z tváre len neviem komu sa zveriť do rúk, ďakujem 🙂
@brunettka89 no ja som bola asi na 4 miestach :D kamalu v žiline určite neodporúčam, a dermapoint v Žiline a Interklinik v BA top, to ani neviem, že mi vyberali, krásne zašite, jazva žiadna
@brunettka89som z PO.... Takže Prešov, lekár plastický chirurg
@alexas56 dermatix sigel....ale mne dokonca povedal lekár, se keď sa to dobre urobí, nič netreba.... Mal pravdu.... Dala som si vyberať znamienka na tvári, krásne to urobil, nič som nepotrebovala