Poraďte krém na jazvy po vybratí znamienok

alexas56
14. júl 2021

Ahojte, viete mi poradit nejakú dobrú masť,krém,gél na nazvu po vybratí znamienok? Mám contracubex , ale moc mi nerobí dobre. Ďakujem

nadzieja
14. júl 2021

@alexas56 dermatix sigel....ale mne dokonca povedal lekár, se keď sa to dobre urobí, nič netreba.... Mal pravdu.... Dala som si vyberať znamienka na tvári, krásne to urobil, nič som nepotrebovala

lalenka33
14. júl 2021

Dermatix ale čo najskôr po vybratí, max na mesiac starú jazvu.Mám vybratých veľa znamienok.Záleží od miesta odlkial ti ho vyberajú.Od hrudnej kosti hore sa pekne hoja rany, ani mi ich nevidno.Od kosti dole horšie.Tesne pod kosťou mi ostala priehlbina.Ja som ale použivala Contrarubex a ten 0 bodov na jazvy.Ked ti Dermatix nebude chciet lekár predpísať tak stojí cca 40 eur

maris5
14. júl 2021

Ja mam take skarede jazvy po 2 znamienkach. Vyzera to, ako keby to ani nebolo site. A robila mi to plasticka chirurgicka. 🙁

simsalabim
15. júl 2021

@alexas56 kelotan.

alexas56
autor
15. júl 2021

@nadzieja na tvári sa aj mne pekne zahojilo, ale vraj sa tažsie hoji na rukach a s tými mám problém

alexas56
autor
15. júl 2021

@lalenka33 super dakujem pojdem kupit

lalenka33
15. júl 2021

@alexas56 na ruke sa mi tiež celkom pekne zahojilo, mne ostala len 1 škaredšia jazva na hrudníku

brunettka89
15. júl 2021

@nadzieja prosím ta kde si si dala vyberať? , tiež potebujem odstrániť veľké znamienko z tváre len neviem komu sa zveriť do rúk, ďakujem 🙂

alexas56
autor
16. júl 2021

@brunettka89 no ja som bola asi na 4 miestach :D kamalu v žiline určite neodporúčam, a dermapoint v Žiline a Interklinik v BA top, to ani neviem, že mi vyberali, krásne zašite, jazva žiadna

nadzieja
17. júl 2021

@brunettka89som z PO.... Takže Prešov, lekár plastický chirurg