dobrý večer Vám prajem 17 rokou mám epilepsiu zachvaty komplexne z generalizaciou brala som orfiril 300 mg 500mg plus diazepam 5 g 2 krát za den .Naposledy pre dvomi týždnami som uživala orfiril 1000 mg 2 krat denne a 2 krat denne aj diazepam 10 mg rano a večer .Ale nezaberalo to niako zachvaty boli aj tak často .Zachranka ma zobrala pred včerom som bola na neurologickom dali tam vnutrožilne diazepam neviem presný nazou ...a povedali mi že sa z tym nič neda robit .Nordinovali mi diazepam 10 mg 3 krat za den .Brala som aj depakine ale tak isto nepomahalo . Neviete o niakej inej liečbe prosim vas pekne .??? dakujeeeeem moc na chirurgicky zakrok som sa pytala a povedali e to nieje možne že mi to zasahuje cely mozog nie len jednu čast .
@juliankaeva Zdravim môžem vás pekne poprosiť tiež o radu ??Aja mám 13rocneho syna epileptika..Menia mu zvyšujú lieky a stále má záchvaty 😓😓
@juliankaeva Chcem sa vás prosím pekne opýtať mám 13rocneho syna a rok ho nikto nevie nastaviť na lieky aby nemal záchvaty som zúfalá každý deň má záchvat v januári má ísť ležať na Kramáre ale už nevládzem psychicky ani syn 😭😭záchvaty má silné trepe snim strasne 😭😭😭
@juliankaeva môžem poprosiť aj ja o info?
@juliankaeva môžem poprosiť o info , ďakujem veľmi pekne , mám dcéru s epi a veľmi by som jej chcela pomôcť.
@klaudia8554 skúšali ste CBD kvapky alebo biofeedback?
@juliankaeva môžem poprosiť info 🙏
Mam dcérku s Epi.
Ďakujem.
@juliankaeva môžem vás poprosiť o radu tiež... Ďakujem pekne
@juliankaeva prosím radu, ďakujem
dobry den velmi rada poradim.... mam dcerku ktora ma 12 rokov a po t roch rokoch liecby epilepsie jej prestali ucinkovat lieky a doteraz ju nevieme nastavit na liecbu, skusali sme vselijake lieky a v ne uz velmi neverim..... po dvojrocnom trapeni som nasla pripravok ktory zachvaty redukoval na minimum a sme teraz uz druhy mesiac temer bez zachvatov..... ozvite sa je to uzasna vec.... skusala som vela...ale konecne po dvoch rokoch toto zabralo