Ahojte, chcem sa spýtať, či by ste mi nevedeli poradiť nejakú dobrú gynekologičku v Bratislave, s ktorou máte dobré skúsenosti, a ktorá je hlavne ľudská k svojim pacientkám. Ďakujem.
ja mam dobru : Danuta Holecova na stredisku na Zaporozskej v petrzalke
ahoj, ja mam MUDr. Dubekovu na Fedinovej, som spokojnam, aj ked je hooodne pomala a treba sa vyzbrojit naozaj trpezlivostou na cakanie🙂
@lencika ja mám s ním veľmi zlé skúsenosti... nevedela som otehotnieť + nejaké okolnosti hladom toho som mala a on len injekcie mi pichal na vyvolavanie. A ja že pome to v šetriť a on nie je čo... veru bolo toho veľa a do roka som ostala tehotná po rôznych vyšetreniach v GPN Koch...
Mudr.Taborskeho urcite neodporucam. Ide to u neho ako na beziacom pase, absolutne nema cas na pacientky.
ATo ste ma baby riadne zaskocili ja som s nim nemala problemy to ma teda mrzi ze som poradila zle
Tak to potom dufam ze mi nic nebude alebo radsej hned odist
Chodim k lekarom do procaru tak si tam najdem aj gynekologa a budem mat vsetko spolu ale fakt dakujem baby za dobre rady
ďakujem za rady 🙂 aspoň viem, komu sa vyhnúť... aj ja uvažujem nad nejakou gynekologičkou v ProCare, tak ešte uvidím...
ešte stále som sa nerozhodla ku komu pôjdem... ale už by som sa mohla 😀 len sa bojím, že si vyberiem zle
ja tiez hladam niekoho v ba, sice nemam ziadne problemy, ale clovek nikdy nevie. rozmyslam nad mayerovou pri figare, korenom na trnavskom alebo frkom na hviezdoslavovom namesti. na kazdeho z nich som pocula aj dobre veci, aj negativne
Na Mayerovú som počula len zlé veci, a tých dvoch nepoznám...
MUDr. Psalmanová v Lamači. Perfektná, veľmi ľudská a jemnučká. 🙂 🙂 🙂 🙂
ďakujem, len je to trošku ďaleko, ale budem uvažovať aj nad ňou 🙂
prosim vas, chcem sa opytat na mudr. psalmanovu, pozerala som si jej ambulanciu a vyzera to na sukromne zariadenie, neviete, ci tam nie su nejake poplatky za vsetko mozne, lebo si hladam gynekologa niekde tu v ba IV a na niektorych som nasla, ze vyberaju rozne poplatky....
a s mudr. kajabom v karlovke nemate niekto skusenost? spekulujem este nad nim.
@pe Neviem ci si nasla, pozri tu: https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/mudr-dagmar-psalmanova-poplatky/
A musi to byt len zena, ja chodim ku gynekologovi taborskemu do pod. Biskupic a je fakt super mozem len odporucit