Caute zienky, viete mi poradit nejakoeho dobreho gynekologa v KE? UZ dlhsie tu byvam no chodila som stale k pani doktorke Stryckovej v PO. No ta ma po potrate uplne odbila len s tym ze sa to stava.... potom som bola na preventivnej prehliadke a zastupujuci lekar kedze v karte videl ze som potratila pred pol rokom sa ma spytal ako dopadli vysetrenia.. samozrejme ma na ziadne neposlala a on mi hned odporucil, ze by som mala absolvovat hematologicke a geneticke vysetrenie. Tak na zaklade jej lahostajnosti by som si chcela zmenit lakara kedze sa znova snazime o babatko a nechcem nic riskovat. Dakujem za rady 🙂
Murin Tahanovce 🙂
@liebeivetka ahojky Dr Dana De Furia som Snou max spokojná.Ambulanciu má v meste Mesiarska 😉
Pokiaľ viem tak tieto vyšetrenia sa robia až po druhom potrate. Či sa niečo zmenilo? Sa mi nejak nechce veriť... Inak ja odporúčam Mudr. Andrea Hajdu
Ahojte. Ja sa tiez chystám zmenit MUDr. 10 rokov som u Matyiho ale uz asi bolo dost. Velmi som chcela ist k Murinovi ale sestricka mi povedala, ze momentalne neberu nove pacientky ☹ Snazime sa o mimi, zatial nie dlho, ale pomaham si viac-menej sama (Inofolic, femi kvapky, alchemilka)...
@maya261 tak to je skoda, pave nanho som pozerala, ze ma najlepsie referencie. Ja takisto.. Inofolic, Femibion a sypana Alchemilka.... tak snad sa podari a uz uspesne :(
@mentolka28 takéto vyšetrenia robia aj po prvom potrate, aspoň moja gyn. to nezanedbala a hneď sme to riešili
@liebeivetka na hematologiu a endokrinologiu ti môže dať lístok aj všeobecný lekár, pokial je ochotný. Stačí mu vysvetliť aká je vec. Na genetiku myslím, že len gynekológ.
@mentolka28 to sa mi nezda... lebo naco "cakat" na druhy potrat ked sa moze pricina zistit uz po prvom a v dalsom tehotenstve uz sa to moze riesit a neriskuje sa znova strata plodu....
@liebeivetka hovorim, neviem ako to je, ale ja keď som potratila alebo moje kamošky tak dr.to vôbec neriešili po prvom potrate.... ďaľšie tehu už bolo v poriadku. Asi záleží aj od poisťovne aké majú gynek.zmluvy s nimi, keďže ako vidím niekoho posielaju aj hneď....
@liebeivetka Matiy bol zo zaciatku perfektny. Vsetko vysvetlil, poradil, nenutil, mal prehlad. No ked mi pocas xy rokoch brania HAK (ktore mi mimochodom daval ako lentilky, bez vysetrenia, iba take z kt. mal on body a €) povedal, ze mam spinenie kvoli OVULACII, tak som si povedala, ze toto nie je ok 😵 zmenil sa velmi. Skoda ho. Alkohol je svinstvo 😢
@liebeivetka mna tiez gyn poslala az po druhom potrate na tieto vysetrenia tak sa to robieva ale myslim ze ak by si trvala na tychto vysetreniach tak by ta neodbil ani teraz
jednoznacne dr. Murin 🙂
Mudr Linkesh Letecka vojenka nemocnica 🙂 👍