Poraďte endokrinológa v Trnave alebo v Bratislave

dragam333
1. júl 2013

Baby poraďte endokrinológa/ičku v Trnave, Bratislave - okolie. Ďakujem moc.

lucy777
2. júl 2013

Ahoj, drzim palce, v BA ta zoberu len podla obvodu alebo po znamosti povacsine, v TT neviem, Ze vraj tam odisla MUDR. Lacková od Milosrdných a tá je podla referencii velmi dobra. Inak v BA nic moc. Dobry endokrinolog je uzkoprofilovy "tovar". Ja sama by som chcela endokrinologa vymenit, len tu ta nikto nezoberie. Ak mas moznost, chod do Lubochne.

mhittnerova
4. júl 2013

Ahoj, ja som chodila do ruzinova na polikliniku ci co to tam je, taka nizsia budova vedla nemocnice, ked by si chcela viem najst aj meno lekara aj t.c. tam...

duska88
4. júl 2013

v Seredi pri poliklinike je dobrý dr. Štrba, ja k nemu chodím. http://www.zzz.sk/?profil=5571 @dragam333

denide
1. apr 2014

@duska88 ahoj chcem sa spytat ako to u dr. strbu prebieha to prve vystrenie mam na mysli a ci chodis s malym alebo so sebou? chcela by som zobrat seba aj malu tak preto sa pytam ci je aj pre deti aj dospelych dakujem

duska88
1. apr 2014

@denide ahoj ja k nemu chodim so sebou, takze ci je aj detsky to ti povedat neviem, skus cinknut a spytat sa. Prvykrat ti sestricka zoberie krv, potom pojdes k dr. povypytuje sa na tvoj zdravotny stav, vysetri krk hmatom (utz mi nerobil), da ti termin kedy uz budu vysledky z krvi a podla toho potom nasadi liecbu. Je to fajn dr. aj sestricka je mila, ja som spokojna 🙂