Poraďte endokrinológa pre dospelých v okrese Trenčín, Topoľčany

syrik
18. máj 2013

Ahojte, chcem sa spýtať, či nepoznáte dobrého endokrinológa v okresoch TN, TO, PE? Mám hypothyreózu, pri prvom tehu sa na mňa ten môj v 19.tt vykašlal, dal mi lieky na pol roka a že sa mám ukázať pol roka po pôrode....čo pri ochoreniach ŠŽ nejde...tak som prešla k jednej nemenovanej doktorke do TO, ale to je horšie, ako ten predchádzajúci....nevedela ma dať dokopy po pôrode a v podstate si dávam lieky, ako sa cítim....chcela by som druhé bábo, no bez riadneho doktora to asi nepôjde...

ĎAKUJEM

gianna
18. máj 2013

V TN to asi nebude o nic lepsie. Ak nie je NM prilis daleko, odporucam MUDr. Jana Bielika 🙂

sandrika1986
18. máj 2013

v Trenčíne je endokrinologička dr. Pšenčíková

syrik
autor
22. máj 2013

NM je dosť ďaleko, ale keby nebolo na výber bližšie, tak skúsim 🙂 A tá Dr. Pšenčíková aj prijíma nových pacientov? Je dobrá?
Inak, ďakujem za odpovede 🙂

sandrika1986
22. máj 2013

Ja som tam bola na odporúčanie svojho gynekológa a zobrala ma. Je to prijemná lekárka. 🙂

syrik
autor
25. máj 2013

ĎAKUJEM za tipy. skúsim tam zavolať 🙂

syrik
autor
25. máj 2013

@gianna Pozerala som si hodnotenia na tohoto lekára, noooo, vypadá to veľmi dobre...a keďže v jeden deň je aj vyšetrenie a aj výsledky odberov, asi nie je o čom 🙂

ivetmicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syrik
autor
16. aug 2013

Bola som u diktora Bielika v Novom Meste....perfektný...myslím, že lepšieho som ani nemohla zohnať 🙂

niky21
12. apr 2017

Obnovujem tému. Prosím, poraďte, okrem dr. Psenickovej, ta má už plno :( som z BN , tehotná a tu sa na vyšetrenie nedostanem :(

niky21
12. apr 2017

Ešte doplním, da sa u niekoho z nich aj objednať? Ďakujem

candies
12. apr 2017

Ahoj ja mam tiez hypotyreozu a hned na zaciatku som bola u mojho endokrinológa (je primárom v Lubochni a patrí medzi topku na SR) a taktiež mi povedal ze lieky mam nastavené dobre a stačí ked pridem po pôrode 🙂 ja mu verim a nestresujem a zatial sa cítim uplne fajn 🙂

niky21
12. apr 2017

@candies ahoj ďakujem, ale ja ešte lieky nemám, neviem ani na čom som, dnes som dostala do rúk výsledky a mám sa objednať na endo. Nikdy som nemala problém ...

candies
12. apr 2017

@niky21 no do Lubochne chodia ludia z celej SR su tam naj odborníci 🙂 neviem ako to mas ďaleko

lencaamato
19. sep 2018

Dobrý deň, prosím obnovujem túto tému .... Z dôvodu zmeny trvalého pobytu ma vyradil Dr.Jurisa v Dubnici nad Váhom a potrebujem dobrého endokrinológa v TN ,alebo niekde blízko Tn ..viete prosím poradiť ? Ďakujem

evahernandez
9. júl 2020

Ahojte, chcem sa spýtať, či nepoznáte dobrého endokrinológa v okrese Prievidza a okoli.
S endokrinologičkou v Novákoch mám veľmi zlú skúsenosť.
Viete mi poradiť nikoho ľudského a pritom profesionálneho?
Vopred vďaka

niky21
10. júl 2020

@evahernandez ak môžete , choďte do Nového Mesta nad Váhom, tam je skvelý súkromný doktor, platila som 20€ za prvé vyšetrenie, ale potom už nie , skvelý prístup, mladý perspektívy lekár, ktorý sa zaujíma o pacienta viac ako 5 minút.