Donna hair?
Vlasové hnojivo?
Revalid?
Čo odporúčate,ktoré je najlepšie čo Vám pomohlo s čím ste spokojné... ďakujem
Tiež mám vyskúšané všeličo,ale jediné čo ma efekt je obyčajný zinok forte (výsledok do pol roka lepšia kvalita vlasov) a potom už spomínaný alpecin šampón,ten je tiež dobrý 🙂
Alpecin
Ravalid škoda kupovať... o ničom.
Žihľavový šampón coop jednota a jednoznačne tonikum LR recapin vlasy mi zhustli poriadne a narástli používam ho stále nanáša sa každý deň 7kvapiek do pokožky hlavy a vmasíruje. Nepoznám ešte nikoho, komu by to nepomohlo 👌 ja už mám 5 fľaštičku 👍
Ak môžem fakt odbornejšie keďže som bola na vyšetreni vlasov... vnútorne vlasové hnojivo, zvonka je úplne jedno aký sampon, všetko ide zvnútra, alpecin dodáva pocit hustoty pretože sú po ňom hrubšie vlasy, spomínaný LR recapin môžem posunut ak niekto chce, nič to nerobi...mam odskúšané snáď všetky parusan, žihľava, Lopúchová voda
Ja som jeden cas pouzivala taky sprej Forcapil sa to volalo. Na rychlejsie dorastanie vlasov mi to nepomohlo ale badala som nove vlasy pri cele, smiala som sa ze budem ako opicka. Ja mam huste vlasy takze o to mi neslo aby som ich mala este hustejsie. Teraz uzivam uz pol roka biotin v tabletkach a som spokojna. Ono vlasy ti nikdy nebudu rast od ziadnych pripravkov neviem ako uzasne. Da sa ich vyzivit zvnutra a trosku to urychlit ale nie je to ziadna slava. Treba len trpezlivost.. mne ide hlavne o dlzku, vzdy som nosila kratke vlasy bo som mala male deti a to som im potom aj z plienok vlasy vytahovala, teraz su velke tak si nechavam prvykrat v zivote narast vlasy 🙂 na starobu nuz 😁
L-recapin od LR je TOP.....hovorim z vlastnej skusenosti....ak by si chcela viac info tak rada poskytnem 🙂
@kubiatko30 no poprosím info a kde to kúpiť. To je tonikum?
Alpecin je dobry, alebo od vichy su to take ampulky male, ktore si davas kazdy druhy den do vlasov. To je dobre. A potom samozrejme jest zinok a pod.
@yollanda napíšem ti správu 🙂
@c_est_la_vie ďakujem
@zuzipolo zinok už mám vyskúšam 😊
@hanah3007 diki
@deti95060810 no veru nie si prvá ktorá mi to napísala tam uz ani nepozerám po revalide zbytočne€
@simoneeckaa idem pozrieť to tonikum
@marcellka32 diki
@kamajka tiež mám husté nemôžem povedať len začali mi padať 😭😭a ja nechcem menej vlasov ja chcem takto ako mám😭
@smitjan hádam a zinok dopomôže diki
Určite si ho kúp z internetu nie od žiadnej predávajúcej. O 10eur som ho kúpila z netu lacnejšie 😊
Mne klasicky po pôrode začali vypadávat vlasy ale tak, že som až kúty nad čelom mala. Kupila som si zmes prírodných olejov českej značky Renovality-Renohair, aplikujem podla návodu cca 3x týždenne a do mesiaca mi začali rásť znovu vlasy, mam ich kvalitnejšie a rýchlejšie rastu. Ja doporučujem to, kedze som vyskúšala už všeličo a nepomohlo nič ☺️
@simoneeckaa ja som samospotrebitel, neobjednam jej ho za katalogovu cenu ale o dost lacnejsie ak bude mat zaujem....resp.hocikomu hocico z LR lacnejsie ako je v katalogu, takto objednavam celej rodine aj kamoskam
L recapin. Ajbobycajnaxzihlavova voda, milva. Tabletky mi nepomohli
@malicka1986 idem pozriet a napisem ti spravu 🙃
Mám vyskúšaný Donna hair i Revalid tablety. Efekt na vlasy nulový, za to som pri každom pribrala 3kg... Za mňa ako tak fungovali produkty Alpecin a Nanogen, ale šampóny a tonika, nie vitaminy.