Termín na neurológiu mám ďaleko pred sebou , zajtra idem volať obvodnému aby mi niečo predpísal. Mám krivú chrbticu ale teraz to vypálilo najviac , krčná chrbtica až do hlavy (pálenie alebo štípanie ...
Otec uziva guajacuran, millgammu, voltaren tbl a gél, ma doma aj flector a mne osobne pomáha seractil forte ale ten tuším na sk nie je
Ak ta pali,moze tam byt zapal. Vtedy mi obvodna predpisuje sirdalud na uvolnenie a flector na bolest a zapal.
Veď doktor bude vedieť, čo ti má predpísať. Ideálne by bolo tam ísť osobne, nech ťa vyšetrí
U mňa guajacuran tabletkách nezaberá, ale ja mam 2 stavce v prd.. Sirdalud beriem ale len večer ak mám silné bolesti, a pomáhajú mi najviac Sulin prášky, od fizio mam cviky cvičím 2x denne
@kajda2211 mna ked boli krcna tak si.zacvicim, turecky sed a krutim hlavou, potom pomaly na jednu a na druhu stranu, raz sa mi tam volaco zaseklo asi nerv a nemohla som hlavou otocit, pomohla tepla sprcha na siju. No uvidis ako mozno daka injekcia pomoze a ked sa to odblokuje potom cvicit...
cvicit cvicit cvicit ine nic ti nepomoze. lieky od bolesti su len na utlmenie bolesti nie na zbavenie sa problemu ked ich vysadit bolest sa vrati
Ahoj, chrbtica je svina...mna od tej mojej boli noha...kym sa dostanes k neurologovi, skus skocit na fyzio. Tiez som zabila kopec casu cakanim na termin u neurologa, cakanim na MR, cakanim na správu z MR.
@kajda2211 ja mam celu chrbticu v dezolatnom stave jedine co mi pomaha je masaz a bankovanie kazdy mesiac..Ziadne lieky ked mam vyskocene maserka aj napravi.
Mm zabera Ketonal. Po uziti jednej nema bolesti par mesiacov 🙄
@kajda2211 ahoj 🙂 ospbnu skusemost nemam, ale rodicom vzdy pomoze tabletka voltaren rapid a guajacuran na uvolnenie. Este viem,ze si kupuju naplaste flektor.