Poraďte dobrú špirálu

nikanika3
27. okt 2016

Ahojte 🙂 prosím poraďte mi dobrú špirálu ( značky - oriflame a avon nie ) nemám s nimi dobré skúsenosti. Ďakujem 🙂

kaliva
27. okt 2016

Mary kay 🙂 neotlaca za pocas dna na vrchne viecko ani neopadava. Teda to boli u mna hlavne kriteria 🙂

miriam11
27. okt 2016

@nikanika3 ja som velmi spokojna s Loreal spiralou v zlatom obale, stoji 16 eur, alebo je dobra este aj tiez Loreal v ciernoruzovom obale, stoji okolo 11 eur.

misko_alicka
27. okt 2016

Catrice glam&doll a MissSporty PumpUp Lash 🙂

l3yla
27. okt 2016

max factor 2000 calorie,ves rocher volume vertige,loreal paris falselash architect 4d 🙂

uglybetty1234
27. okt 2016

Ja mam rada maybelline. Zlty obal s fialovym pismom. Uz ju nosi segra aj kamoska. Je perfektna, nezlepuje, neotlaca sa, nedroli. Vydrzi cely den , super oddeli riasy. Cca 8€

tt247
27. okt 2016

Žltá Maybelline s oranžovým nápisom a Loreal - fialová a tmavozelená sú naozaj super.

valy
28. okt 2016

ten max factor 2000 calorie mam aj ja rada.

miku1
28. okt 2016

@nikanika3 Značka Barry-M. Ich stránka je www.barrym.sk . Mám od nich úplne všetku kozmetiku a nič lepšie som doteraz nemala. 🙂
http://www.barrym.sk/riasenky-/146-lash-vegas-r...
http://www.barrym.sk/riasenky-/134-lash-vegas-r...
Obe mám odskúšané, vydržia aj pol roka...

sovica
28. okt 2016

Ja najradšej používam Keenwell Volumatic 3x1 a Loreal Double Extension (na jednej strane je biela, tá predĺži riasy a na druhej strane čierna). Obe riasenky sú super - pekne predĺžia, nedrolia sa, neotláčajú a vydržia celý deň. Cena bola určite cez 10 Eur, ale presnú sumu si nepamätám.

rebeka40000
28. okt 2016

ahoj tato je vyborna: YSL Noir Radical Volume Effet Faux Cils Mascara

dorottka
31. okt 2016

Skoro kazda od Rimmel, napr. tusim Collosal Volume. Odporuca ich skoro kazda beauty blogerka a suhlasim s nimi, je na to dovod 🙂

vedorka
31. okt 2016

loreal million lashes, ciernozlata 🙂

damoska
24. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

najlepšie su Bourjois. ked su v akcii, nakupim aj do zasoby 🙂

727simqa
24. jún 2018

Ja mám Curl&Lash Mascara z kozmetickej značky Nuskin a som spokojná. Viem vám aj objednať ak by ste chceli. ;)

damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ešte Loreal nie su zle, len sa mi otlačaju na horné viečka a to mi dost vadí.