Prosim poradte mi dobru ocnu lekarku v Trencine pre mna aj pre syna. Vopred velmi pekne dakujem.
Moja svokra má čerstvú - a veľmi pozitívnu skúsenosť s MUDr. Hauptvogelovou. Síce je nezmluvná, za vyšetrenie sa platí 15e, ale dá sa objednať, krátka čakacia doba a celkovo vyšetrenie veľmi dôkladné. Sídli na kraji Tr. Turnej, resp. oproti AAA servisu pri kruháči ako sa vychádza z TN na bánoveckú betónku.
tiez chodime cela rodina k MUDr. Cincalovej, je skvela ale neviem ci berie novych pacientov
Dakujem krasne za rady 🙂 budem tu pridavat este ohladom ortopeda a rehabilitacii a tiez zubara 🙂 sme v TN novy a potrebujeme vsetkych nasich lekarov si tu najst 😉
preboha dr. Macko bude končiť a kde nájdem ďalšieho takého dobrého zubára?
MUDr. Zuzana Cagalova, je skvela, aj so sestrickou 🙂
@sijust Ahoj, momentalne hladam ocneho lekara pre svoju 4-rocnu dceru kvoli vysetreniu. Pises, ze mate v rodine skusenosti s dr. Cincalovou aj dr. Vavrovou. Neviem, ku ktorej z nich by som mala ist, lebo tiez zvazujem tieto mena. Prosim, poradis pozitiva, pripadne negativa obidvoch? Dr. Cagalova ma neskutocne dlhu cakaciu dobu, tam neuvazujem, i ked je velka odbornicka. Moooc dakujem 🙂
@sijust dakujem velmi pekne za info. Ohladom vysetrenia deti si to u nich zistim. Na nete som pozerala recenzie na obidve. Dr. Vavrova ma pozit. aj negat., tak som si bola neista, lebo pocula som, ze je taka svojska, i ked mi ju odporucila jedna dr. Pre dceru by som chcela vybrat co najlepsie, aby bola aj odbornicka, ale aj trpezliva a vie to s detmi.
my sme boli 2 krat u dok. vavrovej so 4 r. synom a neviem nezda sa mi to tyzden sme davali kvapky do oci na rozsirenie zrenicky zda sa mi dost dlho co som sa po okoli info nikto tak dlho a teraz az po 3kr. mame ist na meranie oluliarou....dok je mila ale taka odmerana...takze uvazujem o zmene k dol caganovej v nemocnici
Ja som veľmi spokojná s doktorkou Činčalovou. Je nielen odborníčka, ale aj veľmi milá 🙂