Poraďte dobrú očnú lekárku v Trenčíne

mudreocko
25. nov 2015

Prosim poradte mi dobru ocnu lekarku v Trencine pre mna aj pre syna. Vopred velmi pekne dakujem.

ywonita
25. nov 2015

Ja som veľmi spokojná s doktorkou Činčalovou. Je nielen odborníčka, ale aj veľmi milá 🙂

lubik
25. nov 2015

Moja svokra má čerstvú - a veľmi pozitívnu skúsenosť s MUDr. Hauptvogelovou. Síce je nezmluvná, za vyšetrenie sa platí 15e, ale dá sa objednať, krátka čakacia doba a celkovo vyšetrenie veľmi dôkladné. Sídli na kraji Tr. Turnej, resp. oproti AAA servisu pri kruháči ako sa vychádza z TN na bánoveckú betónku.

mudreocko
autor
26. nov 2015

@lubik 15 eur za vysetrenie??? 😕 Ved u mojeje v PO som neplatila nic. Dakujem aj tak za radu 🙂

mudreocko
autor
26. nov 2015

@ywonita dakujem, ako dlho sa u nej caka ked je clovek objednany? a poplatky? A ona beriej aj dospelých aj deti? Lebo to by som potrebovala pre mna aj pre syna.

ywonita
26. nov 2015

@mudreocko keď je človek objednaný, tak dlho nečaká. Teda aspoň ja som tam nikdy dlho nečakala. Myslím si, že deti berie. Pre istotu zavolaj do ordinácie, sestrička povie presnejšie: 032/6526768

lubik
26. nov 2015

@mudreocko je to nezmluvná lekárka, t. j. poisťovne jej úkony nepreplácajú. Ak nie si z TN - nebývaš tam, je problém nájsť očného lekára. Moja svokra býva cca 20 km od TN a už ju nechceli zobrať. Ani MUDr. Činčalová. Ale veď skús, uvidíš sama. Držím päste.

gretocka
26. nov 2015

tiez chodime cela rodina k MUDr. Cincalovej, je skvela ale neviem ci berie novych pacientov

sijust
26. nov 2015

@mudreocko Ahoj,ja chodim k Dr. Činčalovej,ale moj muž k Dr.Vavrovej v starej poliklinike,skus si tam zavolat,myslim,ze berie aj novych pacientov 🙂

mudreocko
autor
27. nov 2015

Dakujem krasne za rady 🙂 budem tu pridavat este ohladom ortopeda a rehabilitacii a tiez zubara 🙂 sme v TN novy a potrebujeme vsetkych nasich lekarov si tu najst 😉

gretocka
27. nov 2015

@mudreocko hm, zubara mam tiez v TN skveleho, ale buduci rok ide koncit, takze budeme musiet hladat aj my noveho... je to dr. Macko a ambulanciu ma nedaleko MUDr. Cincalovej 🙂

milka27
27. nov 2015

preboha dr. Macko bude končiť a kde nájdem ďalšieho takého dobrého zubára?

nena236
27. nov 2015

MUDr. Zuzana Cagalova, je skvela, aj so sestrickou 🙂

gretocka
27. nov 2015

@milka27 no v oktobri sme boli na preventivke a ma tam oznam v cakarni.... datum tam ma napisany tusim az jar 2018 ale uz vyzyva ludi, aby si hladali novych zubarov.... ☹ my sme tiez uplne v soku a nevieme koho ineho ideme hladat....

janci27
21. sep 2016

@sijust Ahoj, momentalne hladam ocneho lekara pre svoju 4-rocnu dceru kvoli vysetreniu. Pises, ze mate v rodine skusenosti s dr. Cincalovou aj dr. Vavrovou. Neviem, ku ktorej z nich by som mala ist, lebo tiez zvazujem tieto mena. Prosim, poradis pozitiva, pripadne negativa obidvoch? Dr. Cagalova ma neskutocne dlhu cakaciu dobu, tam neuvazujem, i ked je velka odbornicka. Moooc dakujem 🙂

sijust
21. sep 2016

@janci27 ahoj,ja chodim k dr.cincalovej a manzel k dr.vavrovej obaja sme spokojni. Len neviem ako to maju s vysetrenim deti...treba si tam zavolat. Obe by som odporucila. Dr.vavrova je v starej poliklinike a dr.cincalova za mostami vo vilkovej stvrti ma v rodinom dome ordinaciu.

janci27
21. sep 2016

@sijust dakujem velmi pekne za info. Ohladom vysetrenia deti si to u nich zistim. Na nete som pozerala recenzie na obidve. Dr. Vavrova ma pozit. aj negat., tak som si bola neista, lebo pocula som, ze je taka svojska, i ked mi ju odporucila jedna dr. Pre dceru by som chcela vybrat co najlepsie, aby bola aj odbornicka, ale aj trpezliva a vie to s detmi.

sijust
21. sep 2016

@janci27 tak potom skor dr.cincalova...ta je naozaj velmi prijemna,mila a myslim,ze aj odbornicka je dobra

janci27
21. sep 2016

@sijust dakujem krasne 😉

ja_mi
10. mar 2017

my sme boli 2 krat u dok. vavrovej so 4 r. synom a neviem nezda sa mi to tyzden sme davali kvapky do oci na rozsirenie zrenicky zda sa mi dost dlho co som sa po okoli info nikto tak dlho a teraz az po 3kr. mame ist na meranie oluliarou....dok je mila ale taka odmerana...takze uvazujem o zmene k dol caganovej v nemocnici

sonulad
Autor odpoveď zmazal
Zobraz