Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať či poznáte dobrého zubára v Prievidzi.
Ja chodím k Mudr. Rastislavovi Hustému (hneď vedľa robí aj jeho otec) a som veľmi spokojná 🙂
tak, aj ja by som rada poradila, no neviem to posudit, bo mne zubarka naposledy robila zuby na zakladnej skole.... chodim k dr. hinceovej, je na banickom ucilisti, nad jedalnou.
Ano Mudr.Hajaš a jeho syn sú perfektný ,odporúčam 🙂
dakujeeeem
@kukucka1979 chcem sa ťa opýtať na tu dr. aká je? koľko má asi rokov
@janula18 dr.hinceova moze byt okolo 45tky, mozno viac. tazko mi je to odhadnut. ja ju vnimam ako milu osobku, dokonca ked vrta a vidi, ze ta to uz tlaci do kresla, tak prestane a necha ta vydychat 🙂
S tou MUDr.Hincevou to bola pravda asi davnejsie, dnes to neplati - vlastna skusenost. MUDr.Hajas je skvely, ale drahy, plati sa vsetko, je sukromny.
Ahojte.
Uz starsia tema, ale chcela by som sa opytat na nejaku dobru zubarku z PD a okolia. Ale naozaj nech je mila 🙂
Dakujem za odporucania
Ja len môžem silno odporučiť MUDr. Rastislava Hustého, je to veľmi taktný, príjemný doktor, počas vyšetrenie vždy zavtipkuje a zbaví vás akéhokoľvek strachu, Aj čakáreň má veľmi príjemnú, s relaxačnou hudbou. Dávam mu 100 bodov!
ordinuje v ,,titanicu", ak vieš kde to je. Ordináciu má v takej bytovke blízko reštaurácie Titanic. Je to približne tuto - https://www.google.sk/maps/place/Zubný+Lekár+Hu...
Prosim vas neviete o zubarovi (najlepsie zo stareho sidliska) ktory by sa porel na zub ? Uz dva mesiace mam bolavy zub a skoro kazdy tyzden mi ho moja zubarka opravuje co ma stale boli. :( potrebovala by som nazor od ineho doktora. Dakujem za kazde info
Baby odporucam dr.Kmetovu na severe.Top pristup,moja mala sa vobec nebalaa odchadzala s usmevom 😉
Ahojte...obnovujem temu...zubarka v PD? nie zubar 🙂 berie niektora? dik
rozhodne v bojniciach Mudr.Hajaš..mas to na namesti..robia spolu otec aj syn ale su uzasny.. 🙂