Nie sukromneho. Viem, ze takmer vsetci su nestatni, ale niektori beru len male doplatky a zvysok plati poistovna a ti SUKROMNI maju obrovske ceny. Najlepsie Ruzinov, Nove Mesto. Stare Mesto, ale moze byt aj inde.Za dobrym sa oplati dochadzat aj daleko.
Klucove slova: dobry stomatolog v Bratislave.
@veronique_1 ja som spokojna s dr. porubanovou, je sice az na kramaroch ale ako hovoris, za dobrym sa oplati cestovat... jedine co mi na nej prekaza, ze je malo komunikativna a sem tam odmerana, ale je dobry odbornik a zachranila mi zuby, ktore ini xceli trhat.. z mojej strany odporucam..
@veronique_1 no co ja viem, mam pocit, ze moj nie je taky drahy, ale teda neviem porovnat - napr. za vyvrtanie zubu a bielu plombu sa plati tusim nieco okolo 25e 😅 je totaaalne mily, ohladuplny, vzdy vysvetluje, co ide robit atd 🙂
ma ordinaciu spolu s otcom v budove ministerstva financii - www.janicek.sk 🙂
http://www.lekar.sk/24710/mudr-branislav-janice...
@zuzka38 Dakujem za info a kolko sa plati napr za blombu alebo za nejaky ukon?
@veronique_1 nneviem, za dentalnu hygienu tam necham do 20e, plombu som nemala asi 5 rokov takze fakt neviem.. mne sa tie ceny zdaju dost vysoke, cennik ma vyhodeny u seba, mozno najdes aj dakde na nete a zavisi aj od poistovne aku mas...
@titkovamiriam Ahoj, ty tam chodievas? Ake mas s nimi skusenosti?
Pomoc sme v BA na par dni a mne sa odlomilo zo zubu prosim pomozte mi ktory zubar ma vezme hned?
vezme Vás na Krížnej je urgentná ambulancia, od cca 17tej každý deň, aj sviatky do tána
@1erika3 ak si este nebola u zubarky tak skus pearl dental zubarka ta vezme za priplatok aj cez vikend a dokonca aj v sviatok
@vierka74 dakujem za pomoc bola som v pearl dental a konecne ma nic neboli doktorka bola velmi mila a nebolo to ani take drahe ako som cakala 🙂 dakujem za pomoc
@1erika3 ak sa mozem opytat tak kde je ten pearl dental?
@hena6 pearl dental je v bratislave v Ružinove 🙂 je tam super zubarka ktora je mila a je odbornicka a ma prierane ceny na BA
@stastnazena2 o nej som tu uz citala a zatial len same pozitiva skoda ze je daleko 🙂
@hena6 áno je super 🙂 a hlavne sa tam necaka ja neznasam cakanie u doktorov
@stastnazena2 a robi aj dentalnu hygienu?
@1veronika125 jasne to je samozrejmostou, vo svojom odbore je spicka to je darmo 🙂
@stastnazena2 kiezby takych bolo viac ze objednaju na presnu hodinu a na tu aj vezmu
@stastnazena2 uz som u nej bola. Aj na prehliadke aj na dentalnej hygiene a super.. Vaham ci ist na bielenie zubov, chodite niektora?
@1veronika125 raz som bola, ked som k nej zacala chodit a odvtedy to stale len odkladam a odkladam ale uz tento rok by som mala ist 🙂
baby prosim vas vedeli by ste mi poradit dokedy ordinuje pani doktorka v pearl dentale?
@1tatiana137 uz si si to asi aj zistila, ze? 🙂
@hena6 dakujem krasne, jasne.. Uz som si to zistila, uz som tam aj dvakrat bola. Teraz akurat sa ocino rozhoduje, ze by tiez k nej zasiel pretoze si potrebuje dat urobit implantaty, tak som zvedava ci sa nakoniec pre nu rozhodne alebo kam pojde.
@veronique_1 vela stastia, sama som zvedava co ti poradia...ako existuju aj taki ako si napisala, len ti uz neberu novych pacientov, co ja viem....