Poraďte dobrého zubára - Púchov, Ilava, Dubnica

domiinicca
14. dec 2016

Ahojte, viete niekto poradit dobreho a lacneho zubara okolie Puchov, Ilava, Povazska, Dubnica ? Resp. Takeho ktory spolupracuje so zdrav. poistovnou a nepyta mega sumy?
Dakujem😖

vevericka124
15. dec 2016

@domiinicca aku poistovnu mas? V nemsovej je novy zubsr - haninec a s pracou uplna spokojnost, co sa tyka ceby neviem co jr pre teba mrga cena ele myslim ze ma take normalne sumy. Len ma len doveru poistovnu

domiinicca
autor
15. dec 2016

@vevericka124 ja mam doveru tak to by bolo fajn a sumy ma ake myslim napr. Kolko pyta za prevent.prehliadku alebo za hociake ine ukony ?

vevericka124
15. dec 2016

Dlho som nebola tak si to nepamatam ale tak preventivka je zadara a blomba asi 15€? Fakt neviem skus kuk na nete ci nema cennik

alicka850
15. dec 2016

Ja chodim k mudr.Vavrekovi do IL a som spokojna. Tiez mam Doveru poistovnu a za vymenu bielej plomby som platila 20e a za preventivku sa neplati nikde, pokial ma zubar zmluvu so zdr.postovnou.

janci05
16. dec 2016

Ja sa priznám, že som u zubára ešte nikdy nebola, našťastie, ale môj otec a manžel chodia v PU k Mudr. Hantákovi a zatiaľ sú spokojní.

bejka213
16. dec 2016

Vavrek z Ilavy ma velmi vela pacientov a novych uz neberie. Som jeho pacientka uz roky aj s celou mojou rodinou a je naozaj velmi dobry odbornik.

domiinicca
autor
16. dec 2016

Ja som prave platila len za prehliadku 30e co je dost na to ze mi len skontroluje chrup. A ten Hantak berie novych @janci05 ?

janci05
16. dec 2016

Tak to ti s určitosťou povedať neviem, ale myslím, že áno. Skús si zavolať a zistiť to:

Stomatológ - MUDr. Stanislav Hanták
Zubná ordinácia.

Adresa: Pod Lachovcom 1727/55, 02001 Púchov
Telefón: 042 4642 201