Ahojte, viete niekto poradit dobreho a lacneho zubara okolie Puchov, Ilava, Povazska, Dubnica ? Resp. Takeho ktory spolupracuje so zdrav. poistovnou a nepyta mega sumy?
Dakujem😖
@vevericka124 ja mam doveru tak to by bolo fajn a sumy ma ake myslim napr. Kolko pyta za prevent.prehliadku alebo za hociake ine ukony ?
Dlho som nebola tak si to nepamatam ale tak preventivka je zadara a blomba asi 15€? Fakt neviem skus kuk na nete ci nema cennik
Ja chodim k mudr.Vavrekovi do IL a som spokojna. Tiez mam Doveru poistovnu a za vymenu bielej plomby som platila 20e a za preventivku sa neplati nikde, pokial ma zubar zmluvu so zdr.postovnou.
Ja sa priznám, že som u zubára ešte nikdy nebola, našťastie, ale môj otec a manžel chodia v PU k Mudr. Hantákovi a zatiaľ sú spokojní.
Vavrek z Ilavy ma velmi vela pacientov a novych uz neberie. Som jeho pacientka uz roky aj s celou mojou rodinou a je naozaj velmi dobry odbornik.
Ja som prave platila len za prehliadku 30e co je dost na to ze mi len skontroluje chrup. A ten Hantak berie novych @janci05 ?
Tak to ti s určitosťou povedať neviem, ale myslím, že áno. Skús si zavolať a zistiť to:
Stomatológ - MUDr. Stanislav Hanták
Zubná ordinácia.
Adresa: Pod Lachovcom 1727/55, 02001 Púchov
Telefón: 042 4642 201
@domiinicca aku poistovnu mas? V nemsovej je novy zubsr - haninec a s pracou uplna spokojnost, co sa tyka ceby neviem co jr pre teba mrga cena ele myslim ze ma take normalne sumy. Len ma len doveru poistovnu