Ahojte mamičky chcem zmenit svojho gynekologa ale neviem kam mam ist ktory je taky dobdy a berie nove pacientky neviete mi poradiť
Oki jasne no musim zmenit poprve je to daleko pre mne a po druhe nevyhovuje mi doobedu ordinuje a poobede robi ultrazvuky to aby som zabila cely den v meste
moj pre istotu robi kazdy len do 12.00 a usg mal take jak za sociku....a aby si nebola asi 10-ta v poradi tak musis prist pred siedmou a cakat pokial otvoria celu polikliniku a utekat na 2 poschodie aby si stihla byt aspon tretia , stvrta 😀 mala si vidiet ked sme chodili tehulky do poradne ake sme mali treningy po schodoch 😀 😀 😀 😀 😀
ja chodim k p. doktorke Skladanej, v poliklinike na Masiarskej 🙂
no mohla by som skusit toho Dr.Adam len či beie nove pacientky
@gabena1 objednavam sa telefonicky on nieje taky zly je v pohode ale teraz sa prestahoval ambulanciu co mne nevyhovuje a to čakanie na nervy a ma taku staru debilnu sestričku ma asi si už len privyraba pri dochodku ale zabuda je uplne mimo ked som cakala babetko tak paru krat neboli v ambulancii mali dovolenku a zabudla ma preobiednat a ja s tym bruchom sa trepem na poradnu a nič no horor a kedzže niesom priamo s mesta ale dochadzam si vieš predtavit ko som zurila
@jancika19 sak aj ja som mimo mesta...inac som sa stretla s tym ze kamosky-tehulky z poradne mali svojho gyn.-sukromny ale chodili aj k tomu co aj ja - statny, nakolko on mal vsetky veci ako odbery a vysetrenia zdarma...tak aby nemuseli platit u svojho tak chodili este k nemu..neviem ako sa to dalo urobit..ale robili to tak.... 😅
myslim ze sa da aj objednat, zatial som len dosla a cakala 🙂...usg tam robia v pondelky a piatky...mne usg robil iny p. doktor...co sa tyka fotiek, to neviem 🙂
Ahoj, aj ja by som potrebovala zmenit..nie zeby som nebola spokojna ale moj je dost od ruky... ale zeby bol moj nejaky super, nemozem povedat...tak ak ti nevadi budem spolu s tebou cakat na odpoved 😉