Poraďte dobrého gynekológa v Bratislave - v Petržalke

mahu74
24. aug 2013

Viem, že je tu viac takých tém, ale našla som len príspevky staršieho dáta... Viete mi poradiť dobrého gynekológa v Bratislave, ideálne v Petržalke? Ten, ku ktorému som doteraz chodila, zmenil pôsobisko. Okrem toho, som už pri poslednom tehu mala k nemu nejaké výhrady, ale keďže napokon všetko dobre dopadlo, neriešila som to. Ale toto ma nakoplo, aby som to zmenila a našla si nového lekára... Ďakujem vopred za všetky rady 😉

tinus7
24. aug 2013

ahoj, ja chodim do zdravotneho strediska na Zaporozsku. Je tam gynekologicka ambulancia Femme (myslim ze maju aj svoju stranku) a pani doktorka sa vola Michaela Fellnerova. Som s nou velmi spokojna, dobra odbornicka, velmi mila, prijemna. V ambulancii sa myslim striedaju dve tak sa treba objednat priamo k nej.

sedem
24. aug 2013

@tinus7 ahoj, tiez sa chystam menit, tak mam otazocku...plati sa u nej? dik 😉

sharlotta
24. aug 2013

No akurat, ze pani doktorka robi len 2x do tyzdna a ta druha pani doktorka(ak sa tak da nazvat) je hrozna...

sedem
24. aug 2013

@sharlotta hmm...a chodi tam vela ludi? caka sa dlho? alebo sa objednava na cas? a plati sa nejaky rocny poplatok alebo len za nejake ukony?

tinus7
24. aug 2013

@sedem ahoj, ano pravda je ze robi len 2x do tyzdna a lepsie je ked sa objednas na presny cas co znamena ze si musis zaplatit. Je to myslim 7 eur.

sedem
24. aug 2013

@tinus7 No ja uz dalsie tehu neplanujem, takze 1-2x do roka by som nemala problem sa aj objednat, len sa mi nechce platit 100-150eur rocny poplatok za to, ze pojdem raz do roka na preventivku... 😝