Poraďte dobrého gynekológa v Bratislave, poprípade v Pezinku

k1k1na
8. jan 2020

Ahojte, viete mi poradit naozaj dobreho gynekologa/gynekologicku v Bratislave poprípade v Pezinku?

janne318
9. jan 2020

@k1k1na kúsok od BA v Rovinke MUDr. Marčela Levska je TOP!

clarke
9. jan 2020

Trnávka je super som veľmi spokojná. Maju zlatú sestričku

148terka148
9. jan 2020

@clarke konkretnejsie nazov lekara?

clarke
9. jan 2020

@148terka148 MUDr Marek Drab. Aj ty si hľadáš?

k1k1na
autor
9. jan 2020

Dakujem krasne kuknem to 🙂

bubinka7
21. sep 2020

@janne318 dobry den, chcem sa opytat na dr. Levsku. Chodite ku nej? Ako to tam funguje? Citala som ze nema zmluvu so ziadnou poistovnou, cize kazdy ukon sa plati z vlastneho, to sa oplati? Dakujem 🙂

148terka148
21. sep 2020

@bublinka7 dobry den, ona je sukromna a ja som pri vstupe ku nej zaplatila za pol roka asi 500eur..prve stretnutie bolo len zalozenie karty za 90eur len sa s usmevom na mna pozrela ze musim si toto zapisat..a hodinu som sedela a ona si pisala do pocitaca. ...zevraj je sikovna ale nemala som ten pocit

janne318
22. sep 2020

@bubinka7 Ono je to asi už zbytočné riešiť, keďže nedávno som sa práve dozvedela, že nové pacientky už neberie.
Inak ano, je pravda, že nemá zmluvy s poisťovňami a každý úkon sa u nej platí. Čo mne osobne vyhovuje, nakoľko ja mám zahraničné zdravotné poistenie, takže dr. mi vystaví potvrdenie o zaplatení a moja poisťovňa mi to preplatí. Nájsť lekára, ktorý by ma prijal ako samoplatcu bol maratón (nájsť takého, ktorý by ma prijal ako poistenca cudzieho štátu - tak to je už úplne nereálne). Dr. Levska je veľmi šikovná pani doktorka. Dovolím si to posúdiť naozaj z bohatých osobných skúseností, nakoľko som si prešla diagnózami, kvôli ktorým rozhodne nepatrím k "bežným pacientom" (že raz za rok preventívka a hotovo). Úprimne a narovinu - nebyť jej, celkom pravdepodobne tu teraz tento príspevok nepíšem.