Baby prosim uz som zufala vazne...potrebujem dobreho gynekologa v BA...a nie prosim sukromnika u ktoreho zaplatim 300 eur na mesiac :(
@usacek79 dakujem ...a nahodou o interklinik nevies nieco? mudr. kozolkova je dobra?
@verculiq92 zial, neviem nic.. a inak u nikoho sa neplati 300 eur za mesiac, to je rocny poplatok 😉
ale tato stranka je fakt dobra, je tam dost hodnoteni, takze pokojne si vyber podla nej..
@usacek79 no ja som sa pomylila myslela som rocny 🙂 mesacny to by bola velka palka uz :D ...ale dakujem 🙂
dr malova antolska 😉
len nie peter stanko.. 😒
@lea1333 a ona nieje sukromnicka hej?
@verculiq92 nie je ona ordinuje na antolskej alebo v senci
@lea1333 a treba tam najprv zavolat alebo ked mozem rovno prist sa ku nej nahlasit?
MUdr. Táborský, má ambulanciu v Podunajských Biskupiciach..ozajstný odborník a veľmi príjemný človek 🙂
@verculiq92 no myslim ze sa treba s nou niak dohodnut lebo ona robi predporodnu poradnu a treba sa asi opytat ci Vas vezme
@verculiq92 pozri si stránku drkral.sk je tam aj cenník je to na Teslovej ul. v Bratislave
@verculiq92 tu su aj hodnotenia, mozes si vybrat... plati sa len v sukromnych ambulanciach, vacsina taka nie je, treba si pozriet kto ma ake hodnotenie a jednoducho si vybrat.. zadaj si "gynekolog", "Bratislava" a hor sa vyberat 🙂
http://www.lekar.sk/