-ahojte, rada si necham poradit gynekologa/gynekologicku, so sukromnou ambulanciou, ďakujem.
@tatiana7777 Ja som spokojna s DR. Smolikom z Koch. sanatoria, ale on ma ordinaciu v ruzinovskej poliklinike.
Ďakujem kočky, kuknem na nete kde ordinuju-snaď nebudu na 2.strane ba, ja som z Koliby a este s tu nevyznam preto sa pytam.
ja chodim k doktorke Fellnerovej na Zaporozskej v Petrzalke a som spokojna. Je to mila doktorka so zmyslom pre humor. Ambulancia je skvele vybavena, maju aj moderny ultrazvuk, prikladam odkaz: http://www.femmesro.sk/. V ambulancii sa strieda doktorka Fellnerova s doktorkou Vanickovou, ktoru ale nepoznam.
@tatiana7777 MUDr. Diveky v Ružinove 🙂 MUDr. Táborský, MUDr. Demečko, a celkom určite nie MUDr. Paldiová 😝
ja som za Mudr. Vážneho v PROCARE - je skvelýýýý a tiež môžem odporučiť Mudr. Orosa - ku nemu som chodila pred pôrodom a aj som u neho rodila - naozaj odborník 🙂 🙂 🙂
@sissy27 tiez Fellnerova ano, Paldiova nie! 😠 @tatiana7777
Ďakujem teraz už pozeram kto kde sidli a čo o nich pišu neviete nahodou či aj pondelok sa ordinuje alebo až po Novom roku?
@tatiana7777 Ak si zavolas napr na recepciu do koch. sanatoria, povedia ti ordinacne hodiny aj si mozes zajednat termin, Smolik ordinuje 4x tyzdenne tusim od rana do 15h.
@tatiana7777
Fellnerovu odporucam. 🙂
Dakujem už chodim do Koch.
@tatiana7777
V pohode, Koch je tiez z pocutia dobra, ako porodnicu urcite.
ja som bola spokojna u Kocha, chodila som tam len pocas tehu a lutujem, ze som tam nemohla rodit /nestihli otvorit 😠 /
viem ti ale napisat koho urcite NIE NIE a NIE a to je Mudr. Hrabcak. otras