Zeny, prosim vas, poznate nejakeho dobreho gastroenterologa? moja teta ma dlhsiu dobu zazivacie problemy, chudne, trpi meteorizmom, bolestami brucha, vypadavaju jej vlasy, ma problem s pletou, ako keby sa jej ziviny nevstrebavali, prosim poradte, bola uz na viacerych vysetreniach (kolonoskopia, CT, MRI) a nic jej nezistili. Uz je z toho nestastna, nevie na koho sa obratit.
Mudr. Tibor Hlavaty (Ružinov) - vlastná skúsenosť, obrovský odborník a zároveň velmi ľudsky pristup.
Ružinov pán Doktor Šturdík veľmi milý a ochotný pán doktor, ja som tam bola a všetko mi pekne vysvetlil, vôbec to nebolo také nepríjemné ako som očakávala
@pufinkaaa to nemyslite vazne? no teta bola zatial na vstupnom vysetreni v Gastroenterologickom centre Ruzinov u Prof. Hlavateho. Zobrali jej krv, objednali ju na dalsi termin, budu jej robit vysetrenie na celiakiu. Zatial urobila na sebe pokus, ze vylucila lepok zo stravy ale stav sa zatial nezlepsil.
@halci fakt už od roku 2014 mám problémy vystriedala som 4 gastro teraz v júli idem do assidua tak som zvedavá v podstate mne aj celiakiu zisťovali a nič ozaj všade píšu že dyspepsia syndróm dráždivého čreva mám zlatú zilu gastroskopia a kolono ok nic tam vraj nieje a mne je už na skapanie bolesti hnačky mám neskutočne...
@krisbar ahoj, môžem sa spýtať na skúsenosti s Assiduom? Už som bola u 2 gastroenterológov a stav sa mi zhoršuje, premýšľam. Nad týmto centrom alebo nad MUDr. Hlavatým v gastro centre v ruzinove ako písali vyššie. Vieš mi povedať aspoň čo to o tom Assiduu?ďakujem
@pslahorova mudr hlavaty je kapacita, pocula som dobre regerencie. Assiduo - chodila som tam par rokov, odporucam. Len neviem ci beru novych pacientov
Thalion na Tomášikovej. 50€ ročný poplatok