Poraďte dobrého gastroenterológa

halci
25. máj 2020

Zeny, prosim vas, poznate nejakeho dobreho gastroenterologa? moja teta ma dlhsiu dobu zazivacie problemy, chudne, trpi meteorizmom, bolestami brucha, vypadavaju jej vlasy, ma problem s pletou, ako keby sa jej ziviny nevstrebavali, prosim poradte, bola uz na viacerych vysetreniach (kolonoskopia, CT, MRI) a nic jej nezistili. Uz je z toho nestastna, nevie na koho sa obratit.

kittyna5
25. máj 2020

Thalion na Tomášikovej. 50€ ročný poplatok

lelluska
25. máj 2020

Mudr. Tibor Hlavaty (Ružinov) - vlastná skúsenosť, obrovský odborník a zároveň velmi ľudsky pristup.

krisbar
25. máj 2020

@kittyna5 tahlion uz je tusim len na hepa. Uz je to par rokov assiduo z Tescom v centre.

kittyna5
25. máj 2020

@krisbar ahaa, no to neviem. Ja tam chodím od 2018 na gastro, tak neviem či teraz teda sa niečo zmenilo

ina009
25. máj 2020

Ružinov pán Doktor Šturdík veľmi milý a ochotný pán doktor, ja som tam bola a všetko mi pekne vysvetlil, vôbec to nebolo také nepríjemné ako som očakávala

krisbar
25. máj 2020

@kittyna5 hm. Tak oni sa potom nejako inak rozdelili, lebo mna automaticky dali do assidua

kittyna5
25. máj 2020

@krisbar môže byť. Ja som naposledy bola na kontrole v jeseni a normálne boli gastro ambulancie a aj zákroky

pufinkaaa
18. jún 2020

@halci zdravím našli ste nejaké riešenie ? Podobne trpím pomaly šiesty rok 😢

halci
autor
18. jún 2020

@pufinkaaa to nemyslite vazne? no teta bola zatial na vstupnom vysetreni v Gastroenterologickom centre Ruzinov u Prof. Hlavateho. Zobrali jej krv, objednali ju na dalsi termin, budu jej robit vysetrenie na celiakiu. Zatial urobila na sebe pokus, ze vylucila lepok zo stravy ale stav sa zatial nezlepsil.

pufinkaaa
18. jún 2020

@halci fakt už od roku 2014 mám problémy vystriedala som 4 gastro teraz v júli idem do assidua tak som zvedavá v podstate mne aj celiakiu zisťovali a nič ozaj všade píšu že dyspepsia syndróm dráždivého čreva mám zlatú zilu gastroskopia a kolono ok nic tam vraj nieje a mne je už na skapanie bolesti hnačky mám neskutočne...

halci
autor
18. jún 2020

@pufinkaaa to ma mrzi, teta chudina je tiez psychicky zle na tom, snad jej na daco pridu. ma tiez bolesti, sice nie asi kazdy den, ale aj tak. minule ju to chytilo v meste.

pslahorova
31. okt 2020

@krisbar ahoj, môžem sa spýtať na skúsenosti s Assiduom? Už som bola u 2 gastroenterológov a stav sa mi zhoršuje, premýšľam. Nad týmto centrom alebo nad MUDr. Hlavatým v gastro centre v ruzinove ako písali vyššie. Vieš mi povedať aspoň čo to o tom Assiduu?ďakujem

krisbar
1. nov 2020

@pslahorova mudr hlavaty je kapacita, pocula som dobre regerencie. Assiduo - chodila som tam par rokov, odporucam. Len neviem ci beru novych pacientov