Poraďte, čo na zvýšené Aslo

gabika108
18. jan 2021

Dobrý večer môžte poradiť niečo na zníženie ASLA všetky vyšetrenia mám spravené nič nenašli mandle som mala vytiahnute rok 2014 a aslo mi kolise od 470 do 600.Nejake typi ako ho znížiť? Ďakujem

tina4931
18. jan 2021

@gabika108 posilň. imunity. Môj syn mal cez 2000, ale už nikdy neklesne na normál. Aslo čaj, kapucínka, vyhýbanie sa chorobám.

gabika108
autor
18. jan 2021

@tina4931 aslo caj kde kupim?

monicka10
18. jan 2021

Vysoke aslo znamena streptokokovu nakazu. MRSA je antibioticky odolna stafilokokova nakaza.
GSE kvapky do nosa a pitie GSE by mali obe adresovat ucinne.
Serrapeptaza sice je protizapalova, ale nie antimikrobialna. takze to pri nakazach je len pomocne cistidlo
Povod zapalov su tie dva mikroby(alebo viac) a tie treba adresovat v prvom rade.Ak nestaci pit 60 kvapiek GSE, odporucam brat vyssie davky v kapsuliach , ekvivalent 120 kvapiek az 200 kvapiek aspon tyzden.
250 mg GSE kapsule maju obsah ekvivalent 25 kvapiek na kapsulu.
Takze brat 200 kvapiek GSE za den znamena 8 kapsul, brat 1 kazde dve hodiny.
A samozrejme brat probiotika na noc s jablkom po niekolkych dnoch tak velkych davok GSE.
Probiotika nam vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok v tele, tj viac, nez samo telo je schopne vyrobit.
To ma podstatny vplyv na imunitu.
Preto ich treba obcas brat a zivit cely cas mikrovlakninami, aby sa rozmnozili a dokonale obsadili crevny trakt.

Co radim kazdemu a casto opakujem je brat doplnok selenu, zinku, jodu, vitaminov C E a D-3, aspon 10 az 20 gramov mikrovlaknin po cely zivot.Obcas aj probiotika a aspon raz tyzdenne lyzicu lecitinu na precistenie ciev.
Lebo toto nase telo potrebuje a nedostane v potravinach v dostatku