Ahojte,prosim,vedel by mi niekto poradit,nemate skusenost? Cez sviatky ma zacal boliet zaludok,ale len po sladkom. Nasledovala velmi stresujuca situacia s dcerinymi zdravotnyni problemami a odvtedy sa mi vypol zaludok. Postupne som musela vysadit vsetko, moj zaludok znesie len ovsene vlocky s medom a ovocim, tortove oblatky, kuraci vyvar bez rezancov a banan. Z ostatneho dostavam sialene krce vyzarujuce do chrbta. Sono a rtg brucha ok, krv ok. Pomaha mi pankreolan. Cakam na termin na gastro. Najhorsie je,ze moje 3 mesacne dojciatko krvavo hnackuje tiez. Neviete poradit? Nemate skusenosti?
@babyfrog ma alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. Lenze to mam vysadene uz mesiac a momentalne nejem nic ine,len to,co som spominala a v tom naozaj nie je nikde ziadna BKM. Ale dakujem.
@bambulienka25 dakujem,skusim
@zaba22 ahoj, viem že je to už dlhšie, ale chcem sa spýtať,čo ti zistili?
@lienocka73 nič. Na gastro som sa dostala po 3 týždňoch, našťastie som už v tom čase bola relatívne ok. Vyhodnotili to ako zápal žalúdka.
Nasadila som si sama liečbu. Užívala som pankreolan a helicid + som išla na biorezonanciu. Po 2 sedeniach sa mi uľavilo, brala som ešte dlhšiu dobu helicid, ale biorezonancia mi veľmi veľmi pomohla. Veru neviem,kde by som bez nej skončila 🙄