Poraďte čo na vypnutý žalúdok, mávam bolesti po jedle

zaba22
11. jan 2020

Ahojte,prosim,vedel by mi niekto poradit,nemate skusenost? Cez sviatky ma zacal boliet zaludok,ale len po sladkom. Nasledovala velmi stresujuca situacia s dcerinymi zdravotnyni problemami a odvtedy sa mi vypol zaludok. Postupne som musela vysadit vsetko, moj zaludok znesie len ovsene vlocky s medom a ovocim, tortove oblatky, kuraci vyvar bez rezancov a banan. Z ostatneho dostavam sialene krce vyzarujuce do chrbta. Sono a rtg brucha ok, krv ok. Pomaha mi pankreolan. Cakam na termin na gastro. Najhorsie je,ze moje 3 mesacne dojciatko krvavo hnackuje tiez. Neviete poradit? Nemate skusenosti?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babyfrog
11. jan 2020

@zaba22 ak má bábätko krvavé hnačku treba na gastro môže byť intolerancia na laktózu alebo alergia na bielkovinu kravského mlieka...

zaba22
autor
12. jan 2020

@babyfrog ma alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. Lenze to mam vysadene uz mesiac a momentalne nejem nic ine,len to,co som spominala a v tom naozaj nie je nikde ziadna BKM. Ale dakujem.
@bambulienka25 dakujem,skusim

lienocka73
29. jan 2022

@zaba22 ahoj, viem že je to už dlhšie, ale chcem sa spýtať,čo ti zistili?

zaba22
autor
29. jan 2022

@lienocka73 nič. Na gastro som sa dostala po 3 týždňoch, našťastie som už v tom čase bola relatívne ok. Vyhodnotili to ako zápal žalúdka.
Nasadila som si sama liečbu. Užívala som pankreolan a helicid + som išla na biorezonanciu. Po 2 sedeniach sa mi uľavilo, brala som ešte dlhšiu dobu helicid, ale biorezonancia mi veľmi veľmi pomohla. Veru neviem,kde by som bez nej skončila 🙄