Ľudkovia, viete mi poradiť nejaký osvedčený prípravok alebo recept na nadmerné potenie nôh?Cez leto je to už neúnosné, nedokážem mať bosé nohy lebo ihneď sú mokré 😞 hrozne ma to obmedzuje, nemám žiadne zdravotné problémy, ktoré by s tým súviseli, len to proste mám. Našla som prípravok Borotalco, viete mi povedať, či funguje? Vďaka za rady.
@adriana2109 Áno ja viem, že ide o to. Máš niečo overené čo ti pomáha?
@katka435 ja používam na podpažie driclor. ale je to aj na iné časti tela. Sestra si to dáva všade aj na nohy
@magnolia555 Driclor mám vyskúšaný na podpazušie mi zaberá ale na nohy nie 😐
@katka435 skúšala som tiež len ten diclor sle vôbec mi nezabral ja to mám odmalička takze som si v podstate už zvykla s tým žiť
@katka435 ahoj, tiez tym trpim - neexistuje, aby som v lete niekam sla bez ponoziek, pretoze je to katastrofa. Taktiez mam stale mokre aj ruky.
Skusala som driclor na nohy a ruky, ale bez efektu. Citala som, ze pomahaju salviove kupele, takze tento rok si planujem kazdy vecer umyvat nohy v salviovom odvare.. uvidim, ci to pomoze. A mne aj dost pomaha more, morska voda.. ked sme boli na dovolenke, tam som chodievala uplne naboso vsade v pohode. Ale neda sa byt stale pri mori, ze? Tak planujem vyskusat aj nejake vyrobky s morskou solou
@diewcatqoo No presne ako ja. Všade v ponožkách...čítala som vyluhoch zo šalvie, dubovej kôry aj morská soľ by mohla pomôcť keďže soľ prirodzene vysušuje. Už som rozmýšľala aj nad elektroliecbou ale v mojom okolí ju nikto neponúka a prístroj si nemôžem dovoliť kúpiť. Ok, ďakujem za radu.
@katka435 no velmi som ti neporadila, ale je fajn vediet, ze v tom nie som sama 🙂 inak ja mam pocas zimy ruky a nohy strasne suche, ked su vonku mrazy, mam ruky az popraskane do krvi.. ale akonahle sa otepli nad 20 stupnov, mam ruky a nohy permanentne mokre.
Co sa tyka potenia, tak vraj pomaha aj botox. Uz som rozmyslala aj nad tym, ze si dam napichat ruky a nohy botoxom, ale neviem, ci sa to oplati. O elektroliecbe na tento problem som este nepocula
@diewcatqoo Myslím, že tá elektroliecba by bola na to účinná len si musím pohľadať kde to robia. Hm,ja som si tiež myslela,že som v tomto sama, hrozne mi je to nepríjemné 😞 keď vidím ako ženy nosia šľapky, sandálky a ja nič z toho nemôžem iba keď tak doma na dvore. Tak nič budem skúšať močiť v šalvii a morskej soli.
Ja som mala taký problém pri ochorení štítnej žľazy. Aspoň dočasne mi pomáhal púder na nohy z dmka.
@katka435 detský obyčajný puder na noc a ponozky na to... par krat sme to robili a preslo to
@katka435 Ja mám prírodné veci rada a tiež sa snažím všetko najpr riešiť touto cetou, bohužiaľ u nadmerného potenia je to minimálne zlepšienie, takže ver mi, keď poviem vykašli sa na prírodné prípravky a babské rady, nájdi si Electro Antiperspirant. Som si istá že ti to pomôže s potením nôh, tak ako mne.
Ahoj mám to tiež a okrem nôh sa mi nadmerne potia aj ruky a oblasť v podpazuší odborne sa to nazýva hyperhydroza skús dať do Google tam sa už dozvieš viac