Poraďte, čo na nadmerné potenie nôh

katka435
13. jún 2019

Ľudkovia, viete mi poradiť nejaký osvedčený prípravok alebo recept na nadmerné potenie nôh?Cez leto je to už neúnosné, nedokážem mať bosé nohy lebo ihneď sú mokré 😞 hrozne ma to obmedzuje, nemám žiadne zdravotné problémy, ktoré by s tým súviseli, len to proste mám. Našla som prípravok Borotalco, viete mi povedať, či funguje? Vďaka za rady.

adriana2109
13. jún 2019

Ahoj mám to tiež a okrem nôh sa mi nadmerne potia aj ruky a oblasť v podpazuší odborne sa to nazýva hyperhydroza skús dať do Google tam sa už dozvieš viac

katka435
autor
13. jún 2019

@adriana2109 Áno ja viem, že ide o to. Máš niečo overené čo ti pomáha?

magnolia555
13. jún 2019

@katka435 ja používam na podpažie driclor. ale je to aj na iné časti tela. Sestra si to dáva všade aj na nohy

katka435
autor
13. jún 2019

@magnolia555 Driclor mám vyskúšaný na podpazušie mi zaberá ale na nohy nie 😐

topasitta
13. jún 2019

@katka435 skus taku solnu mineralnu tycinku. Ma to perspiguard, bione,...

adriana2109
13. jún 2019

@katka435 skúšala som tiež len ten diclor sle vôbec mi nezabral ja to mám odmalička takze som si v podstate už zvykla s tým žiť

diewcatqoo
13. jún 2019

@katka435 ahoj, tiez tym trpim - neexistuje, aby som v lete niekam sla bez ponoziek, pretoze je to katastrofa. Taktiez mam stale mokre aj ruky.
Skusala som driclor na nohy a ruky, ale bez efektu. Citala som, ze pomahaju salviove kupele, takze tento rok si planujem kazdy vecer umyvat nohy v salviovom odvare.. uvidim, ci to pomoze. A mne aj dost pomaha more, morska voda.. ked sme boli na dovolenke, tam som chodievala uplne naboso vsade v pohode. Ale neda sa byt stale pri mori, ze? Tak planujem vyskusat aj nejake vyrobky s morskou solou

katka435
autor
13. jún 2019

@diewcatqoo No presne ako ja. Všade v ponožkách...čítala som vyluhoch zo šalvie, dubovej kôry aj morská soľ by mohla pomôcť keďže soľ prirodzene vysušuje. Už som rozmýšľala aj nad elektroliecbou ale v mojom okolí ju nikto neponúka a prístroj si nemôžem dovoliť kúpiť. Ok, ďakujem za radu.

diewcatqoo
13. jún 2019

@katka435 no velmi som ti neporadila, ale je fajn vediet, ze v tom nie som sama 🙂 inak ja mam pocas zimy ruky a nohy strasne suche, ked su vonku mrazy, mam ruky az popraskane do krvi.. ale akonahle sa otepli nad 20 stupnov, mam ruky a nohy permanentne mokre.
Co sa tyka potenia, tak vraj pomaha aj botox. Uz som rozmyslala aj nad tym, ze si dam napichat ruky a nohy botoxom, ale neviem, ci sa to oplati. O elektroliecbe na tento problem som este nepocula

katka435
autor
13. jún 2019

@diewcatqoo Myslím, že tá elektroliecba by bola na to účinná len si musím pohľadať kde to robia. Hm,ja som si tiež myslela,že som v tomto sama, hrozne mi je to nepríjemné 😞 keď vidím ako ženy nosia šľapky, sandálky a ja nič z toho nemôžem iba keď tak doma na dvore. Tak nič budem skúšať močiť v šalvii a morskej soli.

devil6464
13. jún 2019

Ja som mala taký problém pri ochorení štítnej žľazy. Aspoň dočasne mi pomáhal púder na nohy z dmka.

stanicek11
13. jún 2019

@katka435 detský obyčajný puder na noc a ponozky na to... par krat sme to robili a preslo to

sonie55
16. jan 2020

@katka435 Ja mám prírodné veci rada a tiež sa snažím všetko najpr riešiť touto cetou, bohužiaľ u nadmerného potenia je to minimálne zlepšienie, takže ver mi, keď poviem vykašli sa na prírodné prípravky a babské rady, nájdi si Electro Antiperspirant. Som si istá že ti to pomôže s potením nôh, tak ako mne.

izasindlerova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz