Poraďte CBD do 50 EUR

mirka_8
11. feb 2021

Prosim vas kto ma skusenosti s cbd ale take co aj ucinkuje a cena do 50 euro

ona12
11. feb 2021

Ja používam CBD uz 2 mesiace... Kľudne napíš správu

elisse247
11. feb 2021

Aj ja mám ale za 70€, osobne som kvalitné CBD do takej ceny nenašla.

viktorialex
11. feb 2021

Mám skusenosti s Cbd, užívam cca druhy rok. No tiež je trochu drahšie, ale bezpečné bez thc. Ak chcete poradim

mirka_8
autor
11. feb 2021

@viktorialex a liecite sa na nieco a kolko stoji co je to thc

elisse247
11. feb 2021

@viktorialex každé cbd je zbavené CBD, rozdiel je v tom či je to Board spectrum alebo full spectrum.

leona_mum
11. feb 2021

@mirka_8 pozrite si goodie.sk 🙂 ja mam od nich 5% CBD a staci mi 🙂

oliviakatka
11. feb 2021

Včera sme objednali z goodie, po zlave cca 53€ kod -5% DOCKA

mirka_8
autor
11. feb 2021

@oliviakatka a naco sa liecite som nasla aj lacnejsie

lucpro1
11. feb 2021

my sme cbdium objednavali, okolo 40 euro to vychadzalo 🙂

addi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janelillith
28. feb 2021

ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.

tim123
2. mar 2021

@janelillith ahojky, pls kde si mozem objednat? A ceny prosim ?

mirka_8
autor
2. mar 2021

@mirka_8 na depresie

mirka_8
autor
2. mar 2021

@oliviakatka liecim sa na depresie

tim123
2. mar 2021

@addi ahoj addi, ako si s tym cbd od herbusky spokojna pls ?

hankaba29
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
addi
8. mar 2021

@tim123 veľmi veľmi moc 🙂 Spím ako zabitá, menštruačné problémy som ešte nemala šancu otestovať. Občas si ho natriem aj na tvár. Mám taký pocit, že ma menej bolí hlava.
Určite stojí za vyskúšanie. Ja neľutujem 🙂
Verím tomu, že takto z "domácej" výroby je naozaj kvalitný a drahý nie je kvôli tomu, že neplatíme za značku 🙂 Herbuška (Nika) je veľmi milá, všetko mi vysvetlila, pokecala, objednám u nej aj nabudúce. Rada podporím šikovných ľudí, ktorí vyrábajú kvalitné veci 🙂

1stlilith
8. mar 2021

My používa tiež ale ideme vždy do Holandska do "ľudovej lekárne" opiseme symptómy a ona vyberie sama olej koľko% dávkovanie atď... Raz sme jej priniesli ukázať cbd olej od jednej slečny čo sme zakúpili na Slovensku a povedala, že to už nemáme používať... Inak bežné posielam rodine balíčkami ✌️👍

tanika
8. mar 2021

@palinohavino toto užívame aj mi super kvalita 👍

addi
8. mar 2021

@1stlilith vieš nám prosím prezradiť o ktorý cbd olej išlo? 🙂 Aby sme sa mu vyhli 🙂

janelillith
9. mar 2021

vela ludi ani netusi a kupuju si synteticke cbd... na etikete mnohokrat chyba vela zakladnych udajov a hlavne netusia kto je hlavny vyrobca... nakolko pekny obal neznamena kvalitny vyrobok 🤨 ja uz mam vo vyrobe slovenske etikety - aj krabicky ( zatial predavam po holandsky ) 😁 je to dlhy proces rozbehnut eshop - ale mam jedneho z najlepsich vyrobcov cbd produktov na svete - tak som rada ze konecne na SK budem ponukat kvalitny produkt.

addi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janelillith
9. mar 2021

@addi ceny mam dobre a urcite nie prestrelene neviem preco takto sudis 🤨

danie_85
9. mar 2021

pozerala som meliocan 15 % za 85 eur https://medicalcampus.ie/product/meliocan-150/ a napr pharmahemp je 15 % za 60 eur už aj s poštovnym zo slovenska https://getcbd.sk/produkt/cbd-olej-konopny/

janelillith
9. mar 2021

@danie_85 ja mam ine ceny.... nakolko som velkoodberatel.... 10% za 40€ 15% za 45€ a 20% za 70€

hankaba29
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janelillith
9. mar 2021

@hankaba29 pretoze vy vidite na holandskych strankach ceny ich eshopu za ake sa olej predava tam... ja mam s nimi uzavretu zmluvu - otvaram eshop na SK a samozrejme som tovar nakupila v pocte xxx flasticiek za vyrobnu cenu , a kazdy obchod si uz urcuje predajnu sumu sam.... etikety slovenske uz mam schvalene a su vo vyrobe

elisse247
9. mar 2021

@janelillith prepáčte ale ani len oficiálna stránka neobsahuje dosť podstatné údaje o tom CBD.

1stlilith
9. mar 2021

@addi práveže si neviem spomenúť, kupovala som ho cez fb akási slečna ich neviem či vyrábala či čo...ale zrušila som fb a neviem sa dopátrať 🙃 ale písala som priatelovej máme hneď ako odpíše podelím sa... Olej nebol zlý, len % nebolo také ako na obale, zle dávkovanie a zlý olej zvolila na daný problém.. ak po 2 týždňoch pri istých problémoch nenastane žiaden posun je vraj daný olej zvolený zle... Páni je vyštudovaná farmaceutka, preto tam ráda chodím poradí dobre a neodporúča vždy to najdrahšie.. 😊