Poraďte, ako sa zbaviť E-coli v hrdle ?

katka3588
9. dec 2019

Dobrý deň, nájde sa tu niekto,kto má takýto problém, alebo mal? Minulý týždeň mi ORL lekárka zistila z výteru z nosohltanu (z hlienu) masívne bakteria e-coli. Mám taky problem,že sa mi to zjavne usadilo v dutinách nakolko som mala problém s dutinami,len chorá niesom z nosa nič nevyteká len na zadnej stene také žlté pásy z ktorých aj brala vzorku.Predpisala mi Ciprinol na 10 dni + samozrejme probiotika. Je tam šanca že to prelieči? Viem že ecoli nereaguju na vela ATB tak som zvedava. Alebo ak by ste poradili ako sa toho zbaviť. Ďakujem pkne

77daniela77
9. dec 2019

@katka3588 Atb ti dala na zaklade vyserenia na citlivost na atb,alebo len tak?Ak robili na bakterke citlivost,tak by to malo pomoct a potom po case sa robi este kontrolny vyter ci tam este tu E.c. mas.

kika831
9. dec 2019

@katka3588 ahoj, aj ja som dostala cyprolon pri takomto naleze, po vyuzivani som mala asi 3 mesiace pokoj a potom sa mi to opat vratilo. Opat som dostala tie iste antibio a odvtedy som zatial nemala uz problem.

katka3588
autor
9. dec 2019

@77daniela77 ahoj, ano robila na zaklade citlivosti na ATB a vyšli 2 druhy tak zvolila ciprinol kedže ja som atb neuživala skoro 3 roky tak dúfam ze to preliečime. Dakujem za odpoveď..

katka3588
autor
9. dec 2019

@kika831 ahoj tak sa teším s tebou že už nemáš s tým problém.. tak dúfam že zaberú, minulý rok som prezmenu mala masívneho zlateho koka 🤦‍♀️ ďakujem za odpoveď..

stanulienkat
9. dec 2019

Hlavne povedz partnerovi aby dodržiaval hygienu

katka3588
autor
9. dec 2019

@stanulienkat snažíme sa vo všetkom hlavne koli dcerke malej ☝️☝️

stanulienkat
9. dec 2019

@katka3588 myslím pri sexe

katka3588
autor