..leto pred nami, tri porody zanami 😀 , chcela by som sa opytat ci existuje nieco,co je aspon trosku ucinne. Je mi jasne,ze po troch natretiach nebudem vyzerat,ako vysportovana gazela,ale predsalen, ci nepoznate nejake dobre,ktore ma spon aky- taky ucinok? Rozmyslam na Nivea Q10, skusali ste? ...alebo radsej nieco z lekarne? nemam prehlad, a zial ani cas, no a najlepsie su aj tak skusenosti mamiciek, a zienok...dakujem pekne.
Ziadne spevnujuce mlieko nepomoze.Treba si najst cas a donutit sa cvicit,spevnovat,to je zaklad spolu s upravou stravy 😉
martija ja som po dvoch tehotenstvach ale hlavne po velkom schudnuti 54 kil za jeden rok od zaciatku som sa natierala dvakrat denne telovym mliekom na suchu pokozku a na brucho od lorealu na spevnenie brucha mozem ti povedat len jedno pomohlo nemam ani po takej velkej strate vahy ovysnute brucho a to mam 36 rokov pokozka je uz menej elasticka ale pokozka na velke prekvapenie vsetkych vdaka hydratacii a masaze pekne sa dala do poriadku.... 😉 tazke ak mozes pravodelne a dlhodobo prinasa to svoje zazraky samzrejme ziadne zazraky sa nedeju ale pomoc je to velka.. 😉 spoj to s plavanim je to uzasna pomoc pre pokozku.. 😉
Ja používam od nivei spevňujúce mlieko...celkom je dobré sa mi zdá. Ale minule som čítala článok o celulitíde a písali v ňom, že celkom účinné sú aj masáže "rizikových" partií 😀 - vraj minimálne to pomôže tak ako krémy.
spevnujuce mlieka pomahaju, tiez som mala niveu q10 a bola som velmi spokojna 🙂
ten loreal som neskusala, ale vyskusam, kedze s ich vyrobkami som spokojna 😉
pouzivam Bye Lipo spevnujute telove mlieko, samozrejme nemozme cakat od nicoho zazraky ale tento krem je dobry ja som s nim maximalne spokojna 🙂treba to ale pouzivat dlhodobo aby sme videli rozdiel 🙂 kupite ho na stranke www.happyskin.sk
b
Ahoj, ja používam asi dva týždne Nivea Q10 plus. Nejaké zmeny nebadám. Príde mi trošku mastnejšie. Sestra používa Dermacol Enja balzám s pumpičkou a je spokojná. Keď miniem Nivea, kúpim Demracol.