Poradíte prírodnú kozmetiku na citlivú pokožku?

bruno78
8. dec 2015

dobry, hladam darcek pre manzelku, ma velmi citlivu pokozku a uprednostnuje kozmetiku na prirodnej baze, mate skusenosti s kozmetikou pure elements?aku inu odporucate?necham si poradit.

petronela01
8. dec 2015

Odporucam Ponio prirodnu kozmetiku, vyraba ju jedna pani zo ZV . Vyskusajte pozriet produkty na ich stranke, ja som velmi spokojna. Zatial jemam skusenosti so vsetkymi produktami,ale sampuchy,mydla a deodoranty maju vyborne.
l

mata38
10. dec 2015
Používateľ mata38 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mata38.

Ahoj, čo konkrétne hľadáš? Krémy, vlasovú kozmetiku, pleťovú masku? 🙂

heronka22
10. dec 2015

ahoj, odporucam kozmetiku Pure Elements- ide o vyhradne nemecku BIO KOZMETIKU, ktora je vhodna aj na citlivu plet, dokonca aj ekzem, akne atd...neviem presne aky typ pleti manzelka ma ale odporucam sa pozriet na ich stranku www.bio-kozmetika.sk maju urobeny podrobny popis, ktory krem ma aku funkciu a co obsahuje. mozem ich len odporucit, produktiky su perfektne a komunikacia a balenie super. dokonca som manzelovi kupila uz aj vianocny balicek pre muzov 🙂

andulka2015
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
14monika03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz