Ahojte. Chcela by som sa spytať prečo som prve 3 memstruacie mala celkom male a bolo to hnede. A teraz ju mam dosť silnu a už normalne červenu. Už mam len posledne 2 vložky a do mesta sa dostanem až po prazdninach. :( prve menštruacie som mala 2 dni . kolko bude trvat tato?
Ahoj mozem vediet kolko mas rokov? V prvom rade si zaobstaraj viac vloziek dve ti urcite stacit nebudu. Menzeska ti moze trvat aj niekolko dni (3-5 dni), niektora zena ma aj dlhsie.
Zaloz diskusiu, kde mozes reagovat aj ty a nevytvaraj podobne otazky. 🙂
normalne sa Ti to cele rozbehlo, teraz uvidis na ake dlhe cykly sa dostanes. A vlozky kupis aj na benzinke. Predpokladam ze nebudes stale doma,takze ked sa niekam pojde vybehni niekam. Fakt nudzovo aj benzinka, pripadne zavolaj nejakej kamoske a povedz,ze notfall, ze potrebujes toto. Dobra kamoska Ti donesie slusnu zasobu aj keby to mala vyhrabat spod zeme. Este musis zistit,co Ti bude pasovat, lebo je toho vela druhov. Pripadne mas este moznost pouzivat menstruacny poharik, aj ked to asi neni uplne pre zaciatocnikov. Ale zase nemusis nikam behat, iba to umyvat priebezne a dezinfikovat.
Ja som sa mamky nepytala nic, mala som svoje know how ostatok sa vysvetlil na nejakych prednaskach v skole. 😉
opýtaj sa mamky.... 😉