Dievcata, prosim Vas preco ked mam zavedeny tampon mam mokre nohavicky, ale krv to nie je. Nebude to ani v zle zavedenom tampóne, pouzívam ho roky a nikdy som s timto problem nemala. Nohavicky som mala tmave takze tekutitu som dovre nevidela ale cervena urcite nebola. malo to trochu zapach ako moč. No nepredpokladam ze by som mala problem s unikom mocu. niesom ani nachladnuta ani nic podobne. Cikam normalne, pravidelne. 🙂
Krv sa nasava do hornej casti tamponu, postupne. No Priodzena vlhkost posvy sa nasava tiez do tamponu a snurockou dole ide do nohaviciek. Klasika , nie si v tom sama 😉 neries, ak ti to moc vadi , daj si este slipovu vlozku, zo snurocky to pojde to vlozky. Aj ked, v takomto pripade sa vyznam tamponu dost straca...
Co uz, musime to tych par dni v mesiaci nejako vydrzat 😉
tak aj ja som take mala, ze trosku viac spotila a potom "boli gatusky mokre...uprimne to mame tam slabiny a potime sa aj tam...a tiez som sa zlakla ze ci to nepretieklo. Ja pouzivam uz 10 rokov len tampony a taketo nieco som zazila viackrat 😀
ahoj ja som to předtím tiez mavala. Vždy som tam mala nieco vlhke. ale ako pise @jantyy nebolo to zo snurocky, ta bola sucha. Potom to nejko samo preslo 🙂
Mozno si sa len viac spotila.