Poradíte niečo účinné pri hnisavej angíne?

kkaajjaaa
3. mar 2022

Ahojte . Prosím Vás kto mi vie poradiť niečo ucine pri hnisavé angine??? Strasne ma boli hrdlo ani prehltat noc neviem . A je lepšie studené alebo teplé???

martinka13
3. mar 2022

Kloktat slanou vodou niekoľkokrát denne. Salviovy čaj. Doritricin. Ak sa to nezlepší a nebodaj bude teplota tak smer doktorka. My postupujeme takto 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kp7333
3. mar 2022

@kkaajjaaa Stopangin sprej do hrdla. Je dobry aj ako doplnkova liecba popri antibiotikach.

kkaajjaaa
autor
3. mar 2022

@kp7333 kúpila som si jox a antibiotika mam a som pozitívna tak lekárovi nemôžem

uhnakova
3. mar 2022

@kkaajjaaa najskor to nie je angina, robi to ten covid. Je to podobna bolest ako pri angine, ba horsia. Ja som mala pocit, ze hltam ziletku pri kazdom jednom prehltnuti. Zastavil mi to Isoprinosine, celkovo trvali bolesti hrdla 4 dni a 4 noci, potom sa mi konecne ulavilo, este dalsie 3 dni sa hrdlo doliecovalo. Drzkaj sa, prajem co najrychlejsie uzdravenie.

lilke
3. mar 2022

@kkaajjaaa kedysi som čítala reakciu jednej mamičky, že lekárka jej poradila mandle potierať propolisom. A odvtedy dcére už nikdy neprepukla hnisava angína, dovtedy stále dookola, koniec antibiotík... Ja podľa tohto vzoru to tiež robím aj na skriabanie hrdla, ak nemám propolis, aj alpa s klincekmi.

simonabelj
3. mar 2022

Aká nahoda, ja som mala hnisavu anginu hneď po kovide 😃 mne tiež dr predpísala ATB a kúpila som si tantum verde sprej, za 3 dni bol hnis preč a bolesť asi po 2 dňoch ... skoré uzdravenie 😊

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankapepe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eliska105
3. mar 2022

Tiez ma velmi bolelo hrdlo pri covide..brala som antibiotika a doritricin a pomohol iba cas.. skore uzdravenie u mna bolo za 4 dni lepsie..potom som dostala zapal dutin :D

janage
4. mar 2022

U mňa glimbax kloktadlo jedine zabralo. A to som aj afty mal. Bolesť strašná. A tiež covid. A tiež som myslela, že hnisavá angína sa pridruzila.

kkaajjaaa
autor
4. mar 2022

@janage ahoj presne ten glimbax mam aj ja a ako píšeš bolesť ani jest ani nic neviem . Keď si aj pozriem do zrkadla a do hrdla tak nanosi hnisu tam mam strasne . Už takto som 3 deň dúfam,že mi to už pomôže lebo ta bolesť pri prehltnúťi je strašná. Ďakujem za radu

janage
4. mar 2022

@kkaajjaaa ja som mala také biele bodky boľavé a husto, ale ukázalo sa, že sú to afty

gondyo
4. mar 2022

Silný odvar zo šalvie,do toho ocot a med a kloktať...je to hnusné,ale zaberá to

mihulam
4. mar 2022

tinkturu zo salvie lekarskej kloktat, neskor staci potierat mandle.

24mirka
4. mar 2022

@lilke to ako potieras ? Zvonku?

lilke
4. mar 2022

@24mirka napr. vatovou tyčinkou priamo na mandle