Poradíte make up na mastnejšiu a bledšiu pleť?

27aduska
13. feb 2014

Ahojte aky make- up by ste mi vedwli poradit na masrnejsiu a bledsiu plet? Pretoze uz som vyskusali tolko toho a nviem najst ten spravny a hlavne by bol aj dotyku odolny prosim a vase skusenosti a rady. Momentalne mam pokupene tolko toho na tvar a nic mi nepasuje mozete pozret na mojom bazare je mi to skoda vyhodit tak pouvam dalej mozno sa to niektorej z vas zide..len mi prosim poradte nieco dobre c aj na tej tvari vydrzi dakujem pekne za vase odpovede🙂)

luba28
13. feb 2014

max factor-lasting performance??? alebo dior,ale ten je uz drahsi,...

jannullka1
13. feb 2014

Mne tiež najviac vyhovuje Max faktor lasting performance, odtieň 105, cez leto väčšinou 109. Tak skus 105- tku alebo ešte trocha bledsi ak máš dosť bledú pleť. Drží mi dobre aj dlho, ale ja väčšinou ešte troška prepudrujem max faktor creme puff. 🙂

adeala
13. feb 2014

La Roche-Posay Toleriane Teint je skvelý a aj Vichy Normaderm Teint 🙂

kiki68
13. feb 2014

Shiseido 🙂 Ja mam velmi bledu plet, vyzeram konstantne nezdravo a to shiseido ma fakt kvalitny make-up. Mala som aj Diora,Chanel,Givenchy atd. ale vsetko to robilo po par hodinach zlovu na tvari a bola som vyhadzana. K tomu shiseidu treba aj podklad. krem kupit. Vtedy to ma 100% efekt 🙂

stella231
13. feb 2014

ja osobne lancome teint miracle a ked kupis aj ten puder teint miracle no super. investicia ale ja ten make up uz mam rok a stale ho tam mam dosť. 😉

jankavitaskova
13. feb 2014

Max factor s hviezdičkou. ten je naj.

mirka_aa
13. feb 2014

ja som jednoznacne za mary kay cena tusim 17€ je zmatnujuci na mastnejsiu plet a rozjasnujuci na suchsiu...odtiene su rozne od 1-6 a je uzasnyyy tiez som vyskusala vsetko mozne a ja mam dokonca problematicku plet s akne a velmi citlivu..ma vyborne krycie schopnosti ,nemasti sa,dlho vydrzi,vyzera prirodzene,je odolny,a nehnisa mi z neho xicht :P

nikola9
13. feb 2014

Ahoj, som Avon lady tak ja ti odporučam vyskúšať aj tieto. Sú naozaj dobré, aj ja trpím mastnou pleťou.
Možem ti tak odporučiť Zmatnujuci make-up, odstranuje prebytok kozneho mazu o 62%
Ak by si mala záujem tak ti môžem poslať aj vzorky odtienov aby si si vedela vybrať ten správny odtien. 🙂 Vela stastia

miushka13
13. feb 2014

ahoj, tak ja z vlastnej skusenosti Ti odporucam make up ESCENCE ... zakrije vsetko je vyborny tiez som skusala od vymyslu sveta aj z internetu som objednavala myslela som ze cim drahsie tym lepsie ale nie... tento stoji 5 eur kupujem ho v DM-ku a je to najlepsi make up aky som kedy mala... mam tiez svetlu pokozku a mastiacu sa ... pouzivam ho uz 3 roky takze mozem fakt len odporucit na neho si dam este puder lebo neznasam ked sa lesknem ... a vydrzi dost dlho dobre sa nanasa takze ho netreba davat vela

luciahaluskova
13. feb 2014

Najlepsi je jednoznacne MaryKay,sice trosku drahsi ale oplatati sa do neho investovat.

matafen
13. feb 2014

Ja mam tiez bledsiu a mastnejsiu plet, nayvse aj citlivu, a zo vsetkych moznych lacnejsich aj drahsich znaciek sa mi najlepsie osvedcil Vichy Normaderm Teint tekutý make-up najsvetlejsi oddietn Nude - je lahky, vyborne kryje a je hypoalergenny 🙂

eryykah
13. feb 2014

Givenchy PhotoPerfexion, Clarins Ever Matte

beboo
13. feb 2014

ahoj, ja mam mastnu plet a vyskusala som uz asi vsetky make upy od lacnych az po drahe, aj lasting performance od max factor, aj tie vselijake z lekarne Vichy a pod. a po kazdom som sa uz po hodine leskla ako psie g... po dlhodobom skusani uz kupujem len dva, oba su z tych drahsich ale s vyssie spomenutymi neporovnatelna vydrz a vysledok. Na zimu pouzivam Estee Lauder Double Wear, som tiez velmi bleda, odtien Ecru. V lete pouzivam Shiseido - Sun Protection Liquid Foundation, odtien cislo 40 je najbledsi. U nas stoja okolo 35 az 40 eur ale na stranke feelunique kde maju shipping zadarmo su o dost lacnejsie.

lucy1801
6. apr 2019

@nikola9 mala by som záujem