Ahojte aky make- up by ste mi vedwli poradit na masrnejsiu a bledsiu plet? Pretoze uz som vyskusali tolko toho a nviem najst ten spravny a hlavne by bol aj dotyku odolny prosim a vase skusenosti a rady. Momentalne mam pokupene tolko toho na tvar a nic mi nepasuje mozete pozret na mojom bazare je mi to skoda vyhodit tak pouvam dalej mozno sa to niektorej z vas zide..len mi prosim poradte nieco dobre c aj na tej tvari vydrzi dakujem pekne za vase odpovede🙂)
Mne tiež najviac vyhovuje Max faktor lasting performance, odtieň 105, cez leto väčšinou 109. Tak skus 105- tku alebo ešte trocha bledsi ak máš dosť bledú pleť. Drží mi dobre aj dlho, ale ja väčšinou ešte troška prepudrujem max faktor creme puff. 🙂
La Roche-Posay Toleriane Teint je skvelý a aj Vichy Normaderm Teint 🙂
Shiseido 🙂 Ja mam velmi bledu plet, vyzeram konstantne nezdravo a to shiseido ma fakt kvalitny make-up. Mala som aj Diora,Chanel,Givenchy atd. ale vsetko to robilo po par hodinach zlovu na tvari a bola som vyhadzana. K tomu shiseidu treba aj podklad. krem kupit. Vtedy to ma 100% efekt 🙂
ja osobne lancome teint miracle a ked kupis aj ten puder teint miracle no super. investicia ale ja ten make up uz mam rok a stale ho tam mam dosť. 😉
Max factor s hviezdičkou. ten je naj.
ja som jednoznacne za mary kay cena tusim 17€ je zmatnujuci na mastnejsiu plet a rozjasnujuci na suchsiu...odtiene su rozne od 1-6 a je uzasnyyy tiez som vyskusala vsetko mozne a ja mam dokonca problematicku plet s akne a velmi citlivu..ma vyborne krycie schopnosti ,nemasti sa,dlho vydrzi,vyzera prirodzene,je odolny,a nehnisa mi z neho xicht :P
Ahoj, som Avon lady tak ja ti odporučam vyskúšať aj tieto. Sú naozaj dobré, aj ja trpím mastnou pleťou.
Možem ti tak odporučiť Zmatnujuci make-up, odstranuje prebytok kozneho mazu o 62%
Ak by si mala záujem tak ti môžem poslať aj vzorky odtienov aby si si vedela vybrať ten správny odtien. 🙂 Vela stastia
ahoj, tak ja z vlastnej skusenosti Ti odporucam make up ESCENCE ... zakrije vsetko je vyborny tiez som skusala od vymyslu sveta aj z internetu som objednavala myslela som ze cim drahsie tym lepsie ale nie... tento stoji 5 eur kupujem ho v DM-ku a je to najlepsi make up aky som kedy mala... mam tiez svetlu pokozku a mastiacu sa ... pouzivam ho uz 3 roky takze mozem fakt len odporucit na neho si dam este puder lebo neznasam ked sa lesknem ... a vydrzi dost dlho dobre sa nanasa takze ho netreba davat vela
Najlepsi je jednoznacne MaryKay,sice trosku drahsi ale oplatati sa do neho investovat.
Ja mam tiez bledsiu a mastnejsiu plet, nayvse aj citlivu, a zo vsetkych moznych lacnejsich aj drahsich znaciek sa mi najlepsie osvedcil Vichy Normaderm Teint tekutý make-up najsvetlejsi oddietn Nude - je lahky, vyborne kryje a je hypoalergenny 🙂
Givenchy PhotoPerfexion, Clarins Ever Matte
ahoj, ja mam mastnu plet a vyskusala som uz asi vsetky make upy od lacnych az po drahe, aj lasting performance od max factor, aj tie vselijake z lekarne Vichy a pod. a po kazdom som sa uz po hodine leskla ako psie g... po dlhodobom skusani uz kupujem len dva, oba su z tych drahsich ale s vyssie spomenutymi neporovnatelna vydrz a vysledok. Na zimu pouzivam Estee Lauder Double Wear, som tiez velmi bleda, odtien Ecru. V lete pouzivam Shiseido - Sun Protection Liquid Foundation, odtien cislo 40 je najbledsi. U nas stoja okolo 35 az 40 eur ale na stranke feelunique kde maju shipping zadarmo su o dost lacnejsie.
max factor-lasting performance??? alebo dior,ale ten je uz drahsi,...