Baby vedeli by ste mi poradit nejakeho dobreho gynekologa v Ziline? Dakujem 🙂
fifitko25 ... Máš s niektorým z nich aj osobnú skúsenost??? Potrebovala by som riešit hlavne problem s otehotnením, dakujem za radu 🙂
@29michaela Áno s Dr. Hartelom, tiež sme mali problém s otehotnenim... Teraz chodím k DR. Durmisovi, je to rodinný známy... Ale p. Hartel mi pomohol otehotniet 😉 pozri na www.gynpraktik.sk 😉
... dakujem teda za radu, urcite tam zavolam a objednam sa 🙂 Dúfam, že ma zoberú čo najskor a gratulujem k uspesnemu otehotneniu, kedže viem, že pre niektoré z nás je to malý zázrak 🙂
@29michaela niet za čo 😉 je to ale sukromník, tak niečo navyše si budeš musieť priplatiť, aby si vedela, no nie je to az take zle.... A prístup je rám super, milé sestricky a fakt odborník doktor 😉
@29michaela Dr.Hartel ...ma sice teraz už dost pacientiek,takže sa nevyhneš občasnemu čakaniu v čakarni,ale stoji to za to,myslim,že nebudeš lutovat 🙂
@29michaela Ahoj. ja chodim ku Kianickovi a som s nim nadmieru spokojna. je to velky odbornik a navyse je ludsky. tiez teraz s nim riesim otehotnenie, verim, ze sa podari 😉 ako plusy urcite spomeniem fantasticke vybavenie ordinacie, krasne priestory, objednavka takmer na minutu presna (iba raz som cakala 30min lebo musel bezat do nemocnice), mila sestricka a naozaj velky profesional. inak je suktromnik, le nic neberie priamo od pacientiek - iba 2€ za objednanie. jedine co na nom nemam rada, ze moc toho nenakeca ale ked sa spytas odpovie. drzim palce aby si dobre vybrala 😵
Dakujem baby 🙂 A rátam s tým, že to bude určite niečo stat 😉 A brat si so sebou knihu alebo casopis aby mi teda to čakanie rýchlejšie ušlo 🙂 Je to divné, ale ja sa začínam tešit k lekárovi 😉
@29michaela časaky tam maju,to sa neboj...a verim,že sa tešiš,lebo človek ma taky pocit,že je bližšie k tomu vytuženemu cielu 🙂 ,,,držim palce
... dakujem surviver 🙂 No ja som to už riešila s jednym lekarom, ale tomu mám pocit išlo viac o peniaze ako o to aby mi pomohol alebo sa nejak definitívne vyjadril ...
@29michaela Wallenfels 🙂
@29michaela tak to je smutne 😔 ..ale taka byva realita,žial...
@janulik99 zaleži od toho čo Ti bude robit,napr . preventivna prehliadka aj so sonom a stermi stoji 50eur
@29michaela ja chodim k dr. Paucinovi a som spokojna,,,je mily, sympaticky a velky odbornik 😉
@solinkarka dakujem tiez za typ...toto meno to už tiež odznelo tak vyskusam zavolat na obe miesta a kde ma budu vediet skor zobrat tak pojdem teda 🙂
ja som prešla pred pár mesiacmi k Paučinovi, je síce drahší, ale som s ním spokojná 🙂
@29michaela ja chodim k paucinovi, ale ten ma teraz uzatvoremy prijem...k nemu sa teraz nedostanes, lebo ma plno.
@29michaela Dr. Paučin, Hartel, Durmis 😉