Poradíte gynekológa v Dubnici nad Váhom?

adulik0606
15. jún 2011

Mozete mi prosim poradit dobreho gynekologa v DCA?Sme sa sem prestahovali a vobec to tu nepoznam.dakujem

josie3331
15. jún 2011

Mokras...dlho sa tam caka v porovnani s ostatnymi v dca, ale je to opodstatnene

adulik0606
autor
19. jún 2011

dakujem pekne a kde ma ordinaciu

deti3
25. jún 2011

@adulik0606 ahoj,mudr.Oralkova je v polikl.na 1.posch.vedla chirurgie.Je dobra, u mudr.Mokrasa je dlha cakacia doba☹((( .No,rozhodnutie je na tebe 😀 😀 😎

zuzula25
25. jún 2011

@adulik0606 ja osobne som oralkovu eee,aj ked poznam kamaratku co si ju chvali.
ak by nebol problem pre teba cestovat tak Petrykowski on ma ordinaciu v ilave na namesti

lusila1987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adulik0606
autor
22. sep 2011

Dakujem pekne za rady,nakoniec som sa rozhodla pre Galiovsku.U Mokraša je dlha cakacia doba a to si nemozem dovolit.Nema mi kto strazit maleho,musim ho brat zo sebou do poradne.

dabe
16. nov 2011

babenky ake mate skusenosti s dr. Petrykowskim? Uvažujem o zmene lekára a neviem kam by som išla, tak ocenim vaše názory.

julie1412
20. nov 2011

@dabe Ahoj, ja chodim k Petrykovskemu od aprila a som spokojna. Je mily, dobry odbornik, ale plati sa unho, napr. sono 7 eur. Predtym som chodila Galiovskej, mala som dlhodobo problemy s cystou, davala mi na to antikoncepciu, z ktorej mi bolo strasne zle, tak som nakoniec zmenila lekara a netrvalo dlho a uz aj cakame babo. Vraj je aj Mokras dobry, ale drahy a tiez Micko v Pruskom.

dabe
20. nov 2011

@julie1412 dakujem za nazor a gratulujem k tehu 🙂. A caka sa dlho u neho? Alebo ako je to tam? Vybavenie ordinacie ma dobre? To s tym platenim ... hm to je uz asi vsade, tiez platim pokazde a ani poriadne neviem zaco.

julie1412
20. nov 2011

@dabe Vdaka🙂 S tym cakanim je to rozne. Niekedy sa vybavim rychlo, niekedy pridu aj 2-3 co si zaplatia prednostne a potom tam trcim aj 2 hodiny. Vybavenie ma myslim dobre, v kazdom pripade ovela lepsie ako Galiovska. Ma normalne aj vaginalne sono, maly pristroj na pocuvanie srdiecka babatka, robi aj ctg. V cakarni ma aj telku, takze mozes kukat, aby ti cas rychlejsie usiel🙂

dabe
21. nov 2011

@julie1412 a sestricka je v poho? Ked si odchadzala od Galiovskej tak si si normalne vyziadala svoj zaznam, alebo si to od nej vyziadal uz novy lekar?

julie1412
21. nov 2011

@dabe Sestricka je v pohode, ma uplne samostatnu kancelariu, takze vzdy sa najprv vybavis u nej a potom s kartou cakas k doktorovi. Ja som najprv sla k sestricke, tam som vypisala nejake papiere a ona mi dala listok, na ktorom bola ziadost o vydanie zdravotneho zaznamu.S tym som sla ku Galiovskej, povedala som jej o zmene lekara, ona mi dala kartu a pri najblizsej navsteve som to odovzdala sestricke. A bolo vybavene🙂

pancake
22. nov 2011

@adulik0606 to si spravila chybu s tou galiovskou. ja som bola u nej roky rokúce ale ked som ešte bola slobodná a bezdetná. nič nevie, nemá sono, nič neporadí, v ordinácii fajči (aj ked okno otvorené ale ja to cítim) jediné plus čo má, že v čakárni nemá UPLNE NIKOHO. proste ona uz je za zenitom. ani sa nevzdeláva, nechodí na stáže... ja som išla k MIčkovi. ako odborník nedám na neho dopustit, velmi mi pomohol ani nie je drahy a všetky vyšetrenia vám spraví priamo u neho. nikam netreba chodit. ale on má ord. v Pruskom . to je za Ilavou.
ale gáliovskú naozaj neodporúčam. myslím ze ani nikto z mojho okolia koho sa spytam. veľa štastia 😉

dabe
28. mar 2012

Baby mozete mi prosim niektora napisat do IP cislo na dr. Petrykowskeho? Na to ktore mam sa akosi nemozem dovolat. Dakujem

dabe
28. mar 2012

Teda mam na mysli cislo do jeho ambulancie k sestricke 🙂

ferihegy
29. okt 2012

@deti3 Orálková ???? určite NIE !!!!!!

ferihegy
29. okt 2012

@adulik0606 Och, škoda, Galiovská nie je dobrá voľba :/

ferihegy
29. okt 2012

@pancake Aj ja som prestúpila k Mičkovi od Orálkovej. Max spokojnosť až na niektoré jeho nálady :/ nemenila som, odborník na vysokej úrovni.

weru3ka
28. mar 2013

ahojte ja mam oralkovu tiuez zaidne normane vysetrenia.chcem idist od nej ale neviem ci je potreba to oznamit a zobrat si kartu od nej??Ten Mokras je aky? je ludsky robieva vysetrneia? aky ma pristup?dakujem

centrofixk
26. apr 2013

aký je Mokráš doktor? a aké sú u neho poplatky?? ĎAkujem

zuzanah3
27. máj 2013

Ja sa prave rozhodujem medzi MUDr. Petrykowskim a MUDr. Mickom a kedze obaja Su vraj dobri odbornici, neviem, co urobit. Pruske je dost odruky, hlavne ked o nejaky cas bude babatko 🙂

zuzanat
7. aug 2013

@centrofixk
@weru3ka Mokras je podla mne super, chodim k nemu uz niekolko rokov. Ake poplatky mas na mysli? Lebo ja tam vacsinou neplatim, len raz som myslim 3e ked som sa objednala telefonicky. Jedine co mi vadi, je to priserne cakanie v cakarni, je tam vzdy milion ludi. Inak som s nim maximalne spokojna,

anuska30
26. júl 2014

Ja som chodila Mokrasovi 16 rokov.Zo zaciatku bol dobry,ale posledne roky hroza. Nabral si vela pacientiek a ide to dolu vodou.Nervozny,sestricka tiez.Vela zien nanho nadava a vela aj odislo od neho.Dlho sa tam caka...Po 16 rokoch som od neho odisla....Pocuvam vela chvaly na Petrykowskeho...

kiki68
26. júl 2014

v Dubnici priamo asi len Mokras, ku Galiosvkej nikdy viac, to je zenska,co nemala par rokov liecnciu,lebo narobila strasne chyby a doplatili na to deticky. Potom v Ilave Petrykowski je vraj dobry,kamoska u neho rodila a velmi spokojna, vraj super pristup.

gazica
12. nov 2014

V Dubnici nie je asi ziadny gynekolog dobry! Presla som od dr.Balazoviecha k Petrikowskemu a som max.spokojna!chodim tam asi 4 roky.Je dobry ako odbornik a co si este u neho cenim je jeho pristup.Je velmi mily a ked ma poslal do nemocnice,este ma aj prisiel pozriet na izbu ako sa mam.(vtedy mal operacny den).takze ked niekedy aj vyse zaplatim,ale urcite ho odporucam!!! 🙂

zuzudurisova
30. jan 2015

@anuska30 Uplne s tebou suhlasim, vsetko robi rychlo ako na pase a lieta tam z jednej miestnosti do druhej, ani nemas cas sa poriadne informovat. A ta starsia sestricka no comment, mala by ist uz do dochodku.. Ja tiez od neho odchadzam..

matulka587
27. dec 2015

Baby mozete mi prosim niektora napisat do IP cislo na dr. Petrykowskeho? Teda na sestricku.Na to ktore mam sa akosi nemozem dovolat. Dakujem.

lubomira249
13. jún 2016

DR. Mokras.. byval naozaj dobry doktor, momentalne ma vela pacientiek, tie mal vsak co som u neho 15 rokov vzdy, cakaciu dobu nekomentujem. Kedysi mi podrobne vsetko co robil aj popisoval. Teraz? Vsetko rychlo, rychlo, sestricky su hrozne – stare baby co len ohovaraju a ked sa spytam na nejake vyberanie poplatkov ze preco, tak dovidenia, zaradia si vas a tak s vami aj do buducna jednaju... Momentalne ma dostalo od neho oznamenie, ze po 36 tt mam zaplatit poplatojk 25 € ak chcem poradnu navstevovat aj nadalej, ak nezaplatim, na kontroly ktore budu castejsie raz za tyzden mam chodit do miesta kde chcem rodit (Trencin). Po obvolavani Reviznych lekarov, TSk- odbor zdravotnictva a humannej farmacie, je toto vyberanie nezakonne, nakolko mu poistovne vraj vsetky platby co si vykazuje uhradzaju. Je to tvrdenie proti tvrdeniu. A za uzv. v 3 mesiaci co som platila 15 € bolo vraj dodatocne tiez neopravnene lebo aj to mu VSZP a ine poistovne uhradzaju.. Aj ked mi pani sestricky neskor argumentovali ze bolo dobrovolne a ist som nan nemusela, co som do osudneho dna nevedela. Zvazujem o vymene lekara ked odmietam zaplatit spominany poplatok. Co znamena ked pisete ze Dr. Petrykowski je drahy a plati sa u neho?

nitka1157
17. sep 2016

@lubomira249
Ja chodim k petrykowskemu uz cca 6 -7 rokov .v preventivky dobte dobry pristup mily bla bla ale terraz ako lsom otehotnela a chodim ku nemu castejsie za kazde sono si pyta 10e to ked tam budem chodit kazdy tyzden do porodu bufem na mizinee .rozmyslam tiez nad zmenou.a dllllho sa caka nirkedy aj 3 hodky

veriine
11. jún 2018

Kocky ako ste spokojne s MUDr. Mokrasom aktualne?? Za info dakujem 🙂