Poradíte dobrú hematológiu, kde by ma rýchlo zobrali?

tinara23
3. jún 2012

Ahojtre, chcela by som sa opýtať, viete niekto poradiť hematologickú ambulanciu, kde by ma zobrali čo najskôr ? U nás v BB čakacie lehoty cca 2 mesiace. Môže to byť aj v inom meste. Som po dvoch potratoch, jeden z dôvodu VVCH v 12tt a potom spontánny v 9tt. Gyn. doporučuje hematologiu a genetiku. Na genetiku som objednaná 19.6., na genetike mi povedali, že by bolo dobré keby som už mala aj hematologiu 😝 Len kde??? 😒 Ďakujem.

katja78
3. jún 2012

Ak netrepem, tak ambulancie, ktoré fungujú podľa povolenia VÚC (vyšší územný celok), by mali mať možnosť, že sa tam objednáš prednostne, za poplatok, ktorý je stanovený práve lekárom VÚC (v jednotlivých krajoch sa môžu rôzniť)...tak sa skús ísť osobne pozrieť do čakárne, či im takýto oznam o poplatkoch za prednostné vyšetrenie nevisí pred ambulanciou a ak áno, zaklop alebo zatelefonuj, a spýtaj sa lekára či sestry, či by si sa mohla objednať na presnú hodinu za poplatok za prednostné vyšetrenie, v čo najskoršom termíne.
Iná legálna cesta mi nenapadá.

henulienka
3. jún 2012

musím oponovať @katja, hematologické ambulancie sú väčšinou súčasťou nemocníc, tak prednostný termín za poplatok nie je možný. Ale napríklad v Nových Zámkoch termíny nedávajú, treba si to tam vyčkať ráno, ale už v Komárne termín dajú.
No @tinara23 nepomohla som ti, k nám to máš ďaleko 😖

evina313
3. jún 2012

no neviem, mne na gynde zistili velmi tazku anemiu, volali mi do prace, ze mam okamzite ist na hematologiu a asi to bude aj na transfuziu a mna odtial pekne vypoklonkovali a dali termin o 2 mesiace. volala som do inej nemocnice, tam az o 3 mesiace... ☹ a to v BA, kde je tych moznosti viac! priplatit sa nedalo. poraddim jedine obvolat vsetky ambulancie

little_miracle
3. jún 2012

Ako pise henulienka, v NZ sa vobec neobjednava, takze pacienti mozu prist kedy im vyhovuje. Len stvrtky maju len akutne pripady a antikoagulacnu poradnu - vtedy beznych pacientov neberu. Byva tam sice vzdy vela ludi, ale za doobedie to "vyhadzu". Vysledky je mozne dat si zaslat postou. Pripajam aj link - najdes tam kontakne udaje.
http://www.nspnz.sk/odelenie/hema/hema.htm

zuzik16
3. jún 2012

Ahoj, v Martine je hematologia v nemocke ale je aj osobitná hematologicka ambulancia v meste, objednava sa tam a objednaju ťa asi za nejaké 2-3 tyzdne🙂 Teraz tam idem teiž prvý krát tak neviem ešte posúdiť, ale pani doktorka je vraj veľmi dôsledná tak som zvedava a dufam že budem mať tiež len dobre skusenosti odtial🙂

jankastubka
24. aug 2015

Ako dlho ste cakali navysledky z hematologie? Napiste pls do ip

cherry1981
10. okt 2018

@tinara23 ahoj prosim ta kde ta nakoniec rychlo zobrali?

tinara23
autor
12. okt 2018

@cherry1981 nikde, čakala som tie 2 mesiace, do bb