Chcem sa opýtať či niekto nevie o nejakej dobrej gynekologičke v BA ktorá berie nove pacientky aj z inej časti Slovenska. A za čo najnižšie poplatky..kedže ešte nepracujem...Ďakujem
MUDr. Sladičeková, www.radmagyn.sk , Strečianska, Petržalka. je uplne super 🙂
@rokerka http://www.gynlife.sk/contact, MUDr. Katarina Rašlová, skvelá lekárska, má milú sestričku, vstupný poplatok je 20 €, nič iné sa neplatí (okrem objednania sa na presný termín - platí sa za to 8 eur)
No u Dr. Psalmanovej sa podla noveho plati za tehotenske ultrazvuky ak ste v Dovere. Jej nepreplaca plnu sumu tak sa doplaca dokopy to je nieco okolo 60 ci 70 e
ahoj, ja by som tiez doporucila MUDr. Sladicekovu. je naozaj velmi mila. som maximalne spokojna.
objednanie na presnu hodinu stoji 10eu. da sa ist aj bez objednania, musis prist zavcasu a je mozne, ze nedostanes casenku. mne to stoji za to, aby som si ten termin zaplatila. sestricka v ambulancii je tiez velmi mila.
@danielkab1 U MUDr. Sladičekovej sa platí aj niečo ročne alebo prvý vstup? Ďakujem.
MUDr. Psalmanova, je na Malokarpatskom nam. (Lamac) 0915725079, rocny poplatok je 30 E