mamicky prosim Vas viete mi poradit dobreho zubara/ku v ziline a blizke okolie?
Ahoj, práve tento týžden moj otec bol u nového zubára. Volá sa Vereš a sídli v poliklinike na Hálkovej ulici v Žiline, je to sukromný zubar, ale perfektný! 😉
Prosim ta nevies mi povedat aky ma cennik, napr. plomba?
zubarov je podla dobrych dost, my mame MUDr. Novaka, mlady, ale super, nema problem zobrat pacienta z bolestami hned v ten den ako zavolas... sama som si to v piatok vyskusala... ale je sukromny a vsetko sa u neho plati... a inak problem v ZA je skor najst zubara, ktory ta vobec zoberie, pretoze je ich malo a nestihaju :( my sme hladali niekoho, kto nas vobec zoberie vyse pol roka...
@soldi a berie deti? ja mam 7 rocneho syna a tiez nema zuibara, nakolko ten co je v nasej dedine povedal ze ho nezoberie a aj tak ho tam nechcem davat, lebo som snim neni spokojna, a mam aj dcerku ktora bude mat 3 roky a tiez by pomaly niakeho potrebovala 😒 dakujem
Prosím Vás máte niekto skusenosti s doktorom Martinom Verešom ? Pretože od jedných počuvam že je velmi drahý a od druhých že nie tak teraz neviem :/.... dakujem
aj mna by zaujimal Dr,Veres
@lukacovicovaalena chodim k mitrovej a je uzasna 🙂 akurat, ze je detska a skolska, tak neviem, ci Ta zoberie 🙂