Poradíte dobrého ženského lekára v Bratislave?

lienka258
19. nov 2013

Ahojte. Mam casto opakujuce zenske problemy. Ktore nam zasahuju aj do naseho partnerskeho vztahu 😒
Tento rok som vystriedala uz dvoch zenskych lekarov. Jeden bol sice velmi mily aj sestricka bola dobra, ale nebol velmi sikovny. Presla som teda do inej ambulancie. Tam bol uplne neludsky pristup. Lekar bol ku mne drzy, neprijemny, uplne neludsky pristup a jeho sestricka bola rafika ktora vam najskor vynadala vo dverach a chovala sa ku vam ako k nejakemu odpadu... navyse som tam prisla s tym ze som mala problemy (mam casto opakujucu mykozu a zapaly, cize som mala vytoky, palenie svrbenie..) na co mi povedal ze mi nic nieje ze som zdrava....bala som sa tam aj k nemu chodievat. hladam asi nemozne. Hladam doktora ktory ma ludsky pristup a je dobry vo svojom obore.
Prosim ak k nejakemu alebo nejakej zenskej chodite, prosim o radu. som z Bratislavi, najlepsi by bol pre mna Ruzinov ale aj keby bol niekde inde, nevadilo by. Dakujem vam velmi pekne za rady!!

siska53
19. nov 2013

Ja odporucam Dr. Orosa,ambulanciu ma Petrzalke (rodi v Ruzinove). Je ale sukromny.
jedna kolegyna mi vravela ale,ze v ruzinovskej poliklinike je dr. Drab,vraj ten je v pohode..ale toho nemam ja,osobne overeneho.

nicebaculka
19. nov 2013

du Milly ...ordinuje v ruzinove

katkaa123
19. nov 2013

Ahoj, ja chodim k Dr. Smolikovi v GPN v Ruzinove, patri to k sukromnemu KOCHu, plati sa tam rocny poplatok 120 eur (299 ak si tehu). Ja som k nemu zacala chodit prave ked som zistila, ze som tehotna a som s nim maximalne spokojna. Je velmi mily a skuseny.

24seli
21. nov 2013

ja chodim do www.radmagyn.sk a som spokojna, len je to petržalka..

salome_82
21. nov 2013

Peter Hrabčák je dobrý, síce súkromný, ale dobrý. Ordináciu má v poliklinike v Ružinove (tá poloblúková budova). Je zároveň pôrodník. Jeho manželka Jana Hrabčáková je pôrodná asistentka a laktačná poradkyňa. Fakt paráda keď niečo potrebujem 🙂

angieska
21. nov 2013

ja chodievam k doktorovi Drábovi, ktorý tu bol spomenutý, ale ja k nemu chodím do Stupavy. tam ordinuje v pondelky. začala som k nemu chodiť už ako tehotná, jeho prístup je super, snažil sa vždy odpovedať, pomôcť...mne ho odporučili, ja ho môžem odporúčať ďalej 🙂

zuzkat1
21. nov 2013

Ja chodim na mytnu.dr klein,je dosledny,ale trochu chladny. Nie je odporny ale moc sa neusmieva. No ja radsej dr bez usmevu ked vie co ma robit.

judita73
21. nov 2013

Chodím do Ružinova k dr. Zacharovej asi 15 rokov a v pohode.Často som mavala tiež take problemy-kamarátka mi poradila tea tree krém od firmy just a odvtedy mám pokoj a to jem veľa sladkého.