Prosím, pozná niekto šikovného chiropraktika, ktorý napráva chrbticu. Mám vyskočené dve platničky, potrebujem ich napraviť. Ďakujem za rady.
@sisters Ako ste prisli na to, ze mate vyskocene platnicky? Chiropraxia moze pomoct pri vysunuti stavcov, ale vysunutie platnicky, tzv. protruzie alebo hernie ziadne jednorazova mechanicka technika nevrati spät do povodnej polohy. Na to je potrebne pravidelne cviecenie, velmi ucinne a idealne pri problemoch s platnickami je cvicenie SM system. Vdaka nemu sa vytvori pevny svalovy korzet . Je to subor 12 zakl. cvikov, ktr. vyzeraju naoko velmi jednoducho, no su velmi ucinne, castokrat pomozu vyhnut sa operacii.
Prevadzkujeme mas. salon v Namestove, mame klientov s roznymi aj vaznejsimi diagnozami, od 5 do 50 a viac rokov, vypracuvavame indiv. cvicebny plan podla diagnozy, bolestivosti, kondicie. S touto metodou mame len dobre skusenosti. Sucastou kazdeho cvicenia su aj manualne techniky.
Prip. by sme Vam radi dali do pozornosti Dornovu metodu, ktr. je podobna ako chiropraxia, ale setrnejsia voci klbom.
Viac si mozete pozriet na nasej stranke a prip. sa mozete objednat na konzultaciu: http://masaze-no.webnode.sk
pribinak, 100 bodov 😀 tiež ma napadol hned Alan Harper, nikde inde som totiž o chiropraxii nepočula.... 🙂
Elen Harper, Malibu 138 ;))))