Už dávno nie som v puberte, no ani vtedy som nemala takú strašnú pleť ako teraz v 34 rokoch...každé ráno,keď vidím v zrkadle na svojej tvári ďalšiu vyrážku, je mi z toho nanič. Je úplne jedno, v akej časti cyklu sa nachádzam, jednoducho sa mi robia stále a zostávajú mi po nich červené znaky. Nikdy som takéto problémy nemala, je to asi posledný polrok, odkedy to začalo.Tvár si odličujem a čistím každý večer. Poraďte nejaké recepty, prípravky, hoci aj z domácej lekárničky, ďakujem za každú radu.
no ja som na tom rovnako, asi tie sladkosti.. 😒 teda aspon u mna
kozmetika la rochay effaclar-gel+ krem effaklair duo,..odskusane,potvrdene,.... 🙂 🙂 🙂 🙂
nepouzivat nic na cistenie s alkoholom, ani ziadne agresivne gely, micelarna voda postaci... mne pomohla ruzova voda a ruzovy olej, nebabrat si do vyrazok, nepouzivat cistiace gely a mydla, ked sa objavi vyrazka, davam na nu aknecolor.
Mozno to vychadza zvnutra, mas nejaky organ zaneseny, vyrazky su len prejav. skus si spravit ocistnu kuru, pi denne green smoothies a obmedz cukor. A trpezlivost! Ja som mala bolave akne a dnes je to uz pohoda 🙂
zihlavovy caj aspon 1liter