Ahojte prosim Vas je tu na MK nejaky gynekolog/ gynekologicka? Potrebujem s niečim poradit. Dakujem
@seahorse27 dakujem ale tam som uz pisala ale odpoved neprisla. ☹
dovolím si tvrdiť, že na akýkoľvek tvoj problém tu na mk nájdeš odpoveď. tak skús si skrátiť čas hľadaním. Predpokladám, že recept alebo vyšetrenie nechceš spraviť (cez webkameru napr 😀 )
A www.gynda.sk nefunguje?niekedy som tam zvykla napisat.davno som tam ale nemrkla tak skus tam.
@worker_falcon nemyslim si ale dakujem za radu. 🙂 ja prave potrebujem pocut nazor odbornika a nie dievcat
, ktore mali mozno nieco podobne. Tym samozrejme nechcem zhadzovat ich skusenosti.
@ematko29 tam maju az do konca augusta dovolenku alebo ako to mam nazvať. 😕
@simuska910 aha :( tak netusim.a tvoja gyn ma dovilenku?ak nepotrebujes nabstivit lekarku len chces radu skus napisat ip mozno budem vediet poradit.pokial som neotehotnela vela som toho nastudovala🙂
@ematko29 nie moj gyn nema dovolenku len je daleko a skor ako sa tam potrepem chcem vediet ci sa tam s tym "oplati" ist alebo ci mam este pockat.
@simuska910 A nemozes mu zavolat a popisat problem? On ti uz povie, ci mas prist alebo este pockat...
@seahorse27 k nemu sa nedovolam len k sestricke a ta je no... Povedzme ze milotou velmi neprekvita. 😀
@simuska910 Tak jej povedz: Sestrička potrebovala by som niečo spýtať, ja viem, že vy mi určite poradíte, lebo ste veľmi zlatá. Odpovie Ti na všetky otázky a ver, že milo alebo aspoň normálne. 🙂
@natalym takto klamat mi svedomie nedovoli 😀
@simuska910 Juj, tak to co je za doktora? Moj je sice niekedy trochu odmerany, ale ked potrebujem radu a neviem, ci sa mi oplati k nemu trepat, tak v pohode so mnou po telefone pokeca...Ale je pravda, ze sestricku ma velmi milu a vzdy ma k nemu ochotne prepoji...
@simuska910 Účel svätí prostriedky. 😀
@seahorse27 tu ide o to ze ona ma k nemu neprepoji odbije ma ze ma teraz ambulanciu a mam zavolat neskor a potom sa tam uz nedovolam lebo mi nik poobede nedvihne. Minule ma dokonca ani nechcela objednat lebo mali ambulanciu. Proste ona je velmi neprijemna a neochotna. Raz mi brala krv na predoperacne vysetrenia a modrinu som tam mala ešte tyzden. Takze pokial sa da komunikujem s ňou co najmenej. 😀 doky je super
@simuska910 Ale toto Tvoj problém nerieši. Alebo mám tam volať ja?
@simuska910 a nechces zavolat do GPN? Popros ich ,ze by si potrebovala surne nieco zdravotne konzultovat s hocijakym lekarom, ku ktoremu by Ta mohli prepojit. Myslim, ze by s tym nemali problem. T.c. najdes na nete. Sanatorium Koch alebo GPN. 😉 Za opytanie nic nedas, kludne mozes dolozit dovetok, ze by si nerada zbytocne zaberala ich cas, ak by to nebolo na navstevu osobnu, postaci Ti aj telefonicka konzultacia. 😉
@simuska910
mam velke nutkanie napisat ti ze som gyndoska...lebo som strasne zvedava co take nam nemozes napisat sem 😀
Tu na MK uz bolo snad vsetko
Už aj posedieť v čakárni sa dalo.
@prego81 uprimne dufam ze si to nemyslela vazne. 😉
@jabadaba dakujem za tip to mi vobec nenapadlo 🙂
Napis do internetovej poradne www.antikoncepcia.com - tam zvyknu odpovedat do 24 hodin. Tu sa asi fundovanej rady nedockas...