Popraskané ruky

laskominka55
20. aug 2015

Čítam diskusiu o nohách a nemáte nejaké tipy na ruky ? Ruky mám ako starena, popraskané a suché. Nič nepomáha, krémy sú slabé, skúšala som vazelínu, ale to som celá zapatlaná a všetko je od toho mastné, každý mi povie skús starú Indulonu - nepomáha 😕 . Nemáte nejaký tip? alebo trik a niečo odskúšané? 😉

anie89
20. aug 2015

Ahoj , skusala si z lekarne EXCIPIAL U Lipolotion krem na premastenie ? Je to emulzia na extremne vysusenu pokozku...mne na ruky tiez celkom pomaha 😉

barbieenka
20. aug 2015

Ja používam takyto krémik našla som ho len nedavno ale zatial som veľmi spokojná , ma dobru cenu 🙂
kremik je od Victoria Beauty - Hebké ruky ako je to pre mna nova skusenost ale veľmi pozitívna

simca06022011
20. aug 2015

hlavne trpezlivost a najst dovod PRECO sa ti praskaju ruky si skusala? Ci z vody, saponatov... ako casto si ich kremujes, mokris, umyvas? Nemoze to byt nejaky exem? Kup si nejaky prijemny krem na suchu pokozku a daj si ho pod rukavice v hrubej vrstve a kludne na celu noc... a uvidis... ja poznam xy vybornych kremov na ruky, ale kazdy ma ine poziadavky 🙂 Najdi si pricinu.. vydrz pri pouzivani kremu a pouzivaj ho pravidelne a ked neprejde porad sa s koznou lekarkou.

pannacotta
20. aug 2015

Laskominka ja ti doporučujem Krém na ruky so slimačím extraktom. Nielen , že ti krásne premastí ruky, ale aj bieli pigmentové škvrny , hojí praskliny na rukách a rýchlejšie sa hojí jazvy. Ale má ešte jeden trik, daj si tento krém na noc v hrubej vrstve na to mikrotén a rukavice, Ráno budeš prekvapená!!!! 😀

gwynet
20. aug 2015

Aaaaa ,skúšala si nejaké masky na ruky? Ja som ich pár odskúšala a ak to nie je exém tak by ti mohli pomôcť, vždy si ich dávam na večer a nechám pôsobiť na celú noc napríklad s mandlovým olejom

karolinagabika
20. aug 2015

@laskominka55 Presne ako Ti radi Simca, treba najst pricinu najprv. Ja som mala problem dlhe roky, na koznych testoch mi vysla alergia na kalafunu a peruansky balzam, ktore sa nachadzaju v predmetoch dennej potreby, hlavne v saponatoch, mydlach, kozmetike atd. Hanbila som sa ist k manikerke na svadobne nechty, a to ruky uz boli v lepsom stave. Povedala, ze mam syndrom suchych ruk... Viete co, resp. kto mi pomohol? :D Manzel 🙂 Umyva namiesto mna riady (umyvacka sa nam do kuchyne nezmetila), aj ked to nema rad. A kazdy vecer kremujem ruky (kremy striedam). A rucicky mam ako nove - ziadne suche miesta, ziadne zacervenia, pokozka nepraska 🙂 Raz denne umyvam riad aj ja, nie som az taka "fajnova", ale to som uz vyliecena ;)

andy03
20. aug 2015

Baby a nejaka rada na popraskabu kozu okolo nechtov??

simca06022011
20. aug 2015

@karolinagabika no su zeny co bez rukavic riad ani nemozu umyt.. ja mam napr. kamosku tej ruky totalne dopraskaju od akejkolvek jari a potom trva dlho kym sa to prelieci.

simca06022011
20. aug 2015

@andy03 kremovat.. odusu... urobit dobre manikuru aby sa nerobili tie zadery okolo nechtov a iba kremovat...zmekne ta koza..mne sa okolo tych "pisacich" prstov (tam kde sa drzi pero) zvykla urobit atka hruba koza, sucha, popraskat..a niekedy som to po rozmoceni aj pocuchala jemne pemzou, alebo supis kavovy peeling :D a potom nakremovat... a kremovat a kremovat 🙂

nutrimas
20. aug 2015

@andy03 Na suchu pokozku je vyborna nechtikova mast, nam sa osvedcila na popraskane päty, prip. aj konopna. V bio kvaliate najdete tieto bylinne masticky na nasom eshope.

karolinagabika
20. aug 2015

@simca06022011 Viem, ze su :( Bol to aj moj pripad... Najlepsi je ten napad s nakremovanim a ruky do rukavic na celu noc. Blby pocit tak spat aj riad umyvat, ale ked to inak nejde...treba to liecit 🙂

simca06022011
20. aug 2015

@karolinagabika ono dostat na to textilne rukavice ;) nie gumene 🙂 napr aj oriflame sa mi zda ich ma.. alebo tie tenke chirurgicke ked je to najhorsie... 🙂

rokka
20. aug 2015

U mna momentálne krem na 1* ...a to mavam neskutocne problemy s rukami

misscelaneous
20. aug 2015

U mna vzdy neutrogena na popraskane ruky. Do dvoch dni mi dala do poriadku do krvi popraskane ruky z presostroja, ked som robila v kaviarni ;)

slniecko154
20. aug 2015

skus flexitol, je to presne na take suche a znicene ruky, na ich stranke sa da poziadat o vzorku ktoru ti zaslu zadarmo 🙂

gapre
20. aug 2015

Tiez je dobry parafinovy zabal.

cicuuska
20. aug 2015

Ja využívam masky na ruky povedzme že dva v jednom 🙂 obsahuju vela babuckého masla a olejov
je to veľmi prakticke aspoň pre mna 🙂 prikladam aj foto 🙂

anie89
20. aug 2015

@cicuuska prosim Ta kde take nieco predavaju ?

cicuuska
20. aug 2015

@anie89 ja to kupujem tu http://www.krasnadoma.sk/masky-na-ruky/
ale je možné že to nájdes aj na inom eshope 🙂

gwynet
20. aug 2015

Andy 03 ja používám veľmi dobrý olejček okolo nechtov a to s arganovým olejom. Posielam ti link, majú tam na ručky všelijaké veci. http://www.krasnadoma.sk/kozmetika-s-arganovym-... 😝

bibistec
20. aug 2015

ja mám ozaj odskúšané lipobase masť dostať v lekárni na voľno alebo na recept to je potom lacnejšie. je super lebo je neparfumovaná a dosť mastná ale po chvíli sa vstrebe, skús to na noc odporúčam. mne veľmi pomáha hlavne v zime lebo mne praskajú ruky až do krvi aj keď nosím rukavice.

sandrika1986
6. apr 2020

Mne pomaha klasicka modra Indulona.