Ahojte maminky, prešla ste si niektorá úzkosťou po pôrode? Mám dva mesiace od pôrodu a stále trpím úzkosťami, beriem aj AD a chodím aj na psychoterapie. Zaujíma ma koľko tieto stavy pretrvávali u vás ? Niekde som čítala, že to odoznelo ženám samé od seba 😊 aj keď viem, že je to individuálne 😊 každú skúsenosť si rada prečítam.
Ahoj, tiež som si tým prešla a bez AD a trvalo to vyše roka.
Ty liečbu máš, verím že to nebude dlho trvať. Veľmi ti držím palce a posielam veľa síl. Si skvelá žena aj maminka
Dakujem žienky ❤️ mám liečbu ale je neefektívna , mám veľmi slabučké AD, preto ma zaujíma koľko to trvalo 😊
@mattina8991 U mna len asi prve 4 tyzdne, potom to ustalo. Ono to podla mna zavisi aj od toho, ako ma zena sancu sa vyspat a oddychnut si. Ak babatko zle spi, tak to moze trvat aj dlhsie.
Ale inac by som povedala, ze aj ked som uz nemala uzkosti a panicke stavy, tak uplne som sa po psychickej stranke spoznavala az po takych 3 mesiacoch. Vtedy sa mi zacalo zdat, ze uz ma porod psychicky nijako neovplyvnuje, ze som uz z toho vonku.
@marianarem ja mám chvalabohu malú ako anjelika, spinká celú noc, takže si aj oddýchnem a tiež mám obrovskú pomoc od rodíny. Ale ženy píšu, že väčšinou to prejde po troch mesiacoch 😊
@mattina8991 Ahoj. Ja som si tým prešla. Napokon som to zvládla bez AD, veľmi mi pomohla moja viera a rodina. No držalo ma to zhruba 4,5 mesiaca, potom to našťastie odznelo. Mala som veľmi náročné bábätko, o to ťažsie to celé pre mňa bolo. Ale neboj sa, ty si nastavená na liečbu, takže u teba to určite pominie skôr. Veľmi ti držím palce. A ako niekto s vlastnými skúsenosťami ti hovorím, že bude aj lepšie, ešte prídu aj velmi pekné dni. Len tomu ešte dopraj čas. Drž sa, prajem ti veľa síl!