Ahojte chcela by som sa opytat tych zien co maju skusenost s poporodnou depresiou.
Ako ste ju liecili? Boli potrebne aj lieky a ak ano za ako dlho ste pocitili zlepsenie?
Dakujem
tohto sa ja strašne bojím :(
odporúčam a to jednoznačne................homeopatiu, nájdi si v blízkom okolí homeopata, venuj dve hodiny (možno ani to nie) rozhovoru s ním a neobanuješ. po pôrode, konkrétne po 4 mesiaci som už nevládala zakrývať môj stav..............bolo mi zastavené mliečko a šup na antidepresíva.Doteraz (4 roky) som sa z toho spamätávala. Bola som u homeopatky a pomaličky sme s pomocou homeopatík vysádzali antidpresíva. úplne iný život ti poviem.....................som zdravá, bez príznakov a plánujem druhé bábo. URčITE to ide aj bez chémie........držím palce.
@miaria123789 no nie je to jednoduche ale s pomocou sa to fa zvladnut.mne pomohol psycholog a tiez partner, zvladli sme to.kojila som nakoniec 10mesiacov.
Sestra ju mala a bolo to strasne...myslim si ze ak by v tej dobe nepriska so syncekom naspät domov k mame tak by sa stalo niečo veľmi zlé. Nenávidela vlastné dieťa, schválne ho nechávala plakať, chcela aby sa zadusil...stale to opakovala ze ho nenavidi a chce aby zomrel...naozaj bola ako blazon, vtedy ju dali dokopy rodicia a psycholog.
@miaria123789 Po istom čase (6-12 mesiacov) začnú riadiť produkciu mlieka nie hormóny, ale mliečne žľazy, vtedy sa vám uľaví. Nemôžete za to. Myslite na niečo pekné, na to, čo vám robí radosť.
@jeanne0 to vážne??? 😱😱😱
Toto som vždy videla či vyčítala iba na nete ...
Ako je možné,že matka nenávidí svoje dieťa?
Prečo sa tak deje?A teraz už je tvoja sestra v poriadku?
@janulka2811 tiez som to nechapala kym som to nevidela na vlastne oci. Teraz ma chalanisko uz 7 rokov a s mamou maju uzasny vztah, lubia sa a lubit ho zacala hned ako sa zbavila depresie....ale bolo to naozaj strasne pocuvat ju ako hovorila ze ho nenavidi, ze by bola radsej keby sa nenarodil a podobne...ozaj sme sa bali ze mu ublizi...ale dostala sa z toho asi po pol roku a potom uz to bola ina zena - matka milujuca svoje dieta....
@jeanne0 to je dobre ak sa vyliečila,no je ta zajimave ako sa žena môže zmeniť keď sa celych 9mesiacov teší na zázrak a potom príde taký šok.
Dôležité je,že sa nikomu nič nestalo.
Prajem pekný zbytok dňa 😉
@janulka2811 tak, ze sa jedná o diagnózu - poporodnu depresiu, nie chvilkovu zlu naladu, rozmar, ci divadelné predstavenie
Urcite nieco prirodne, vyhnit sa liekom (som zdravotnik). Ja odporucam ludom precistenie tela detoxom. Su po nom skvele zdravotne vysledky
Treba ist ku gynekologovi, ak dojcis zastavi ti mlieko a vtedy kamaratka citila zlepsenie.