Dobrý deň som tu nová neviem či to tu patrí. Chcem sa spýtať či sa platí u zubára za 5rocneho syna. Boli sme sním u zubára kvôli Bosti zúbka ošetril ho a sestrička odnás pýtala poplatok 7 eur ktoré sme aj zaplatili. Iba sa chcem informovať či sa platí alebo nie za také malé deti. Ďakujem
@katuskaveronika27 za každého sa platí aj za malé deti . Ja som malej 3 ročnej musela zacvakať 200€ u jej zubára.
Áno, platí sa - výška poplatku závisí od každého lekára zvlášť. Náš má na chodbe uvedený cenník, treba pozrieť. 😉 A ak ste boli s bolesťou zúbka na pohotovosti, tak tam o platbe za takéto ošetrenie ani netreba pochybovať...
@katuskaveronika27 väčšina zubárov je súkromných, aj zazmluvnení zubári majú každý vlastné ceny a sú tam doplatky.....každý zubár má svoj cenník(veľmi záleží aj od materiálu aký používa), poisťovňa prepláca jednotné ceny za všetky úkony bez ohľadu na to aký materiál zubár použije....
@katuskaveronika27 7€- paráda.
@katuskaveronika27 Naša zubárka za deti neberie nič...malý 8 ročný mal mini Kazík,nevzala ani cent..oprava zlomeného zubu a plomba u mňa 21€..
@viestta a aká poisťovňa to platí aj pre všeobecnú či iba pre Union?
@katuskaveronika27 všeobecná má teraz v aplikácii Peňaženku zdravia. Tam môžeš ako jednotlivec získať 100 Eur na doplatky na osobu. Keď vytvoríš skupinu, môžete si darovať 50 Eur navzájom a preplatiť aj vyššie sumy. Pozri na nete, maju to tam popísané podrobne. Mne teraz schválili 240 Eur doplatok za strojček a už som dostala doplatok za lieky, takže oplatí sa to.
@katuskaveronika27 Pokial je lekar zazmluvneny s poistovnou, v ktorej je dieta poistene, za prehliadku 2x rocne absolutne nic neplati.
Platí sa úplne za každého. A to máte ešte veľmi lacného zubára. Zadarmo by mali byť iba preventívne prehliadky.