Poplatok - navstevalekara.sk

1. sep 2024

Vysvetlí mi prosím niekto tento nový trend? Z akého dôvodu mám platiť za OBJEDNANIE SA k lekárovi , keď následne platím aj za vyšetrenie?
Sestrička u alergológa mi dala výmenný lístok , vraj objednajte sa o 5 týždňov na kontrolu , cez navstevalekara.sk
Idem sa objednať a chce to odomňa 20€ 🤦🏼‍♀️
Majú z toho peniaze aj tí doktori , či iba tá stránka ?

gemerka17
1. sep 2024

Majú aj lekári aj stranka. Čo ti poviem. Sú to pazravi hajzli. Však dovolenku, hypotéku, auto niekto zaplatiť musí. Peňazí od poisťovne majú dostatok. Všetky účtovníctva sú pekne ziskové a dlhodobo im to ide.

ms_green
1. sep 2024

Ak ideme k súkromnému alebo polosukromnemu vždy len k takému kde sa objednáva priamo cez ich recepciu alebo stránku. Toto navstevalekara je stránka kde nie je jasné koľko za čo budeš platiť. Veľmi zlé skúsenosti s nimi mám.

koniarova
1. sep 2024

A keď zrušíš termín, vrátia ti o 7,50 eur menej. 😁

zmrzlinka2021
1. sep 2024

Kebyže ma to vyjde len 20 evri a tam už nič neplatíte, tak tancujem radosťou.

rozculena
1. sep 2024

NávštevaLekára.sk účtuje 15,00 € za klientskú podporu, komplexný manažment klienta a sms notifikácie.
Doktor z toho nemá nič....
Som kukla nejakého doktora,30 eur prvá návšteva,20 eur kontrola...súkromník bez zmluvy

autor
1. sep 2024

@zmrzlinka2021 platím aj tam , 50€
Takže 70€ ma vyjde zapísanie môjho mena do kalendára , 6 vdychov na spirometrii a recept.
Choré.

koniarova
1. sep 2024

Nič s tým nenarobis. 🤷Jedine zaplatiť,keď si s dr. spokojná.

rozculena
1. sep 2024

k môjmu obvodnému sa tiež takto objednáva,cez iný portál,ale tam sa nič neplatí,a k reumatologičke som sa tiež objednávala,za 12eur,ale potom mi už termíny dáva ona a neplatím nič,ale ona je zmluvný lekár...

katarinaba
1. sep 2024

Ja som si tam nasla koznu. Termin bol o tyzden, takze super, kedze som to potrebovala. U nej som platila iba za vybratie znamienka, objednavala ma potom uz priamo ona, raz som prosila o termin mailom a dala ho. Viac som na tej stranke nebola. Skus pozriet aj inych lekarov, mozno nie kazdy chce dalsie peniaze.

autor
1. sep 2024

@katarinaba no ono s alergologmi je dosť problem tak ako s každým špecialistom asi tento je 60km od môjho bydliska lebo tu ma nechceli zobrať alebo mali termin až na január, alebo sa platil ročný poplatok 350€ a podobné výmysly. Ja moc po lekároch nechodím , kým mi nieje úplne na umretie tak nejdem ani k všeobecnej. Jediný Dr kam chodím pravidelne je gynekológ. Uňho síce tiež platím 90€ ročne, ale vždy mám termin do týždňa , vždy ma vezme presne v tú minútu na ktorú som objednaná takže to mi nevadí. Viem za čo platim.
Niektorým poplatkom u doktorov rozumiem, len nerozumiem tomu, že sedím za stolom pri sestričke ktorá má zapnutý počítač a namiesto toho aby mi dala termin o 5 týždňov a jednoducho ma tam zapísala , ma pošle na stránku kde sa mám objednať za 20€ 😄 ja som ani netušila že take niečo existuje, keby som to vedela hneď sa jej opýtam či jej prepína

basska_b
1. sep 2024

Skus sa objednat cez telefon a nie cez tento portal. Ak vyzaduju len cez portal, daj to na urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou.
Im je to pohodlne, lebo im necinka telefon.
Ako sa objedna moja 88rocna babka, co nevie ani zapnut PC?

katarinaba
1. sep 2024

O logike by sa fakt dalo pisat do nekonecna.

bosorkabb
1. sep 2024

Dôvod je jednoduchý. Stránka prevezme administratívu objednania. Za to platíš + niečo ide aj lekárovi. Objednávam sa cez inú stránku k ortopedovi. Ak ťa aj objedná sestrička tiež platím. Alergolog pre deti pýta 10 eur za dieťa /návštevu. ORL 25,ortoped už 35. A mohla by som pokračovať.
Buď ber alebo nechaj tak, klientov majú dosť už niektorý ani neberú. To mám priamo od sestričky a jedného lekára ktorých mám v rodine.
Jedine kde neplatím je diabetolog ale to je v nemocnici. A všeobecný lekár.
A teda VÚC to nerieši, mne povedali že sú radi že majú lekára a nechcú ho dráždiť. Môžeš sa sťažovať na lamparen má to rovnaký efekt.

zuzanna822
1. sep 2024

@basska_b presne takto som robila aj ja. Vzdy som skusila zavolat a napriek tomu ze mali aj toto webove, dali mi termin (este ovela skorsi) aj priamo cez telefon.

columbovazena
19. sep 2024

Sú to nenazrane svine, toto je drzosť si pýtať za každé objednanie 15 e ! Človek si myslí, že je to registračný poplatok, a potom už platiť nebude treba, ale houby. Normálne ma vytočili. To ako keď potrebujem bohužiaľ ísť k lekárovi 3x za mesiac mám im dať akože takmer 50e ? A nie sú tak náhodou svine je...te? Takto sa prizivovat, špiny. Zaujímavé, že napr.Ecasenka takéto prachy neberie, a fungujú. A tu tieto špiny nenazrate zdierajú ako môžu