Pomôžu probiotiká na kŕče v bruchu a zlé trávenie?

bodkovanalienka
24. mar 2013

Pekný deň prajem,
chcela by som sa spýtať, či tu niekomu pomohli probiotiká na kŕče v bruchu a zhoršené trávenie. Dostali sa mi nejaké probiotiká do ruky, volajú sa biopron a neviem, či ich mám vôbec začať brať. Predtým som držala diétu, nie radikálnu, ale to mi asi zhoršilo trávenie. Teraz jem pravidelne, zdravo, ale diétu nedržím už mesiac a pol. Neviem, či mám počkať, či sa to spraví časom samo alebo to podporiť probiotikami.

rachel978
24. mar 2013

@bodkovanalienka
Pomôže Ti návšteva lekára, ja som mala podobné problémy odkladala som to dlho a nakoniec som skončila so zápal žalúdka a pažeráka... takže radšej k lekárovi zbytočne ako neskoro...

Probiotiká pomôžu trávenia, ale skôr sú určené na trávenia v hrubom čreve.

aristka
24. mar 2013

boiron sú dobré probiotiká,ale aj napriek tomu by som navštívila lekára ak máš veľké problémy,lebo mesiac a pol.je dosť času ,aby si sa dala do poriadku,asi si si niečo vydráždila 😒

beethoven
24. mar 2013

ahoj, probiotika pomahaju pri traviacich tazkostiach, tiez posilnuju imunitu alebo posobia priaznivo proti koznym ekzemom a nepredstavuju pre organizmus ziadnu zataz. Mohlo by ti teda pomoct ich uzivanie.

mamazem
25. máj 2013

Ako prevencia je výborná na tráviace problémy Chioská masticha. Je to prírodná živica, ktorá sa môže žuť surová ale robia sa z nej aj žuvačky. Veľmi účinne pôsobí na celý tráviaci trakt. Viac o mastiche si môžete prečítať na nasej stranke.