Ahoj pomôžu mi injekcie od bolesti na bolesť krčnej chrbtice ktorá mi vyžaruje do hlavy?
Ja som pred rokmi brala injekcie na rovnaký problém, bolesti krčnej chrbtice, bolesti hlavy a pomohlo to.
pockaj ake injekcie??? vsak daj si u dr normlane tiena seknutie ,nie hocijake:D
Mne nepomohli,ale to neznamena,ze tebe tiez nepomozu. Skus a uvidis. K tomu pridaj cvicenie. Tie injekcie su na uvolnenie,ale pokial nebudes poctivo cvicit,vratia sa ti bolesti. A zalezi v akom stave to mas. Mne nezabrali,lebo to uz mam chronicke,roky som neriesila bolesti a tak som aj dopadla.
U mňa bol problém, že injekcie liečia symptóm, ale nie príčinu.
neviem uplne ako to myslis. ak mas bolest a das si leik na bolest, tak zvycajne pomoze, ale samozrejme, kazdy z nas je iny a nemusi zabrat, rpipadne zaberie iny.
ak to myslis, ze natrvalo, tak asi skor nie. zalezi od problemu, ale lieky od bolesti, cis uz v tabletkovej forme, alebo v injekcnej neliecia, iby tlmia prejavy.
@luciador Dobrý deň viem už stará téma ale chcem sa opýtať normálne vam vaša lekárka všeobecná predpísala tie injekcie ? nechcela vam dávať obstreky ? a platili ste veľa za tie injekcie ? ďakujem
@elenka74 dobrý deň.Viem ,že je to starší príspevok..,ale mám podobný problém.Ake injekcie ste dostala?
@luciador spolu s almiral a milgamma?
@nikoleta1872011 Áno
@nikoleta1872011 Bolo to už dávno, ale ak si dobre pamätám pichali mi na striedačku Veral a Midokalm