Ahojte, mam velmi casto nafuknute brucho obcas aj bolesti ako by ma islo roztrhnut. Mate niekto skusenosti s tymto vyz. doplnkom ? Alebo s cim ste uspeli vy ? Dakujem
@drsmolinka Alebo je možnosť liecit alternatívne... bylinkami.
Odporucam navstivit gastroenterologa, vlastna skusenost.
@astra6102 bola som na gastro a stale dokola ze to bude zo zeleniny, a to je bezne ked jedavate z obchodu striekane ovocie....:/
@drsmolinka hm, aj robili nejake vysetrenia? Ja som tak"nahodne" prisla k 2 diagnozam na gastre-celiakia, ulcerozna kolitida
dobrý deň, ja navrhujem vyšetrenie u gastrológa a osobne ja na trávenie užívam zelený jačmeň v tabletkovej forne zaberá rýchlo a záreveň telu doplňa mnohé potrebné vitamíny
@astra6102 ja mam celiakiu od detstva
@drsmolinka nakoľko predpokladám, že dodržujete stravovanie bez lepku v tom prípade je tu alternatívou len podporiť trávenie. Môžem písať správu?
@drsmolinka mne sa k celiakii pridruzil hit. A to je o nafuknutom bruchu okrem ineho.
@drsmolinka ja vôbec nemôžem zeleninu z obchodu, domáca mi nevadi—- je tam moc chemikálii
@drsmolinka ja ich užívam mesiac trpím na zápaly hrubého čreva. Tieto tabletky mi veľmi pomáhajú. Aj keď som zjedla niečo, čo som nemala, drží ma to bez nadúvania a bolesti. Idem kúpiť ďalšie balenie. Užívam 2 x denne z jedlom. Skutočne odporúčam ľuďom čo majú tento problém
@drsmolinka nemám s týmto skúsenosti ale čo môžem odporučiť, trošku tabu téma - môžeš si dat urobiť test stolice. Z neho ti zistia, aké baktérie ti chýbajú v tráviacom systéme a vieš ich potom osobitne doplniť, poprípade aj test na možné intolerancie/alergie. Toto vie naozaj prísť na jadro problemu a nie len tipovanim, ktorý produkt mi môže asi pomôcť. 🙂