Ahojte chcem sa opýtať či niektorej z vás nepomohlo solárium odstrániť vyrážky ktoré sa vytvorili po vysadení antikoncepcie.Mám ich na tvári a celom chrbte ☹ ,keď sme boli pri mori všetky pupáky zmysli no pár týždňov po návrate boli späť. Nahradí solárium aspoň trošku morské slnko 😎
ďakujem za odpovede a rady 😉
@katinka4 ja nie som zastanca solarka ale zase by som ho uplne ani nezatracovala...a zase nie je solarko ako solarko... ale ak ti trosku pomoze toto precitaj http://www.ergoline.sk/navsteva-solaria-ano-ci-... ..... ja som bola par krat(jedneho casu) a mozem povedat ze na akne to veru malo ucinok 😉 ...
Mozno so mnou nebudete suhlasit ale ja som mala vzdy lepsiu plet ked som chodila na solarko,samozrejme ze plet starne rychlejsie solarkom ale nikdy som nemala vyrazky ked som tam chodila. Teraz mam.
solarko je zdraviu skodlive, vysli o tom rozne studie, tak ako napr. aj o o mikrovlnkach ... je uz na tebe ci to vyskusas a budes spouzivat alebo nie ... ale ako riesenie tvojho problemu nevidim pouzivanie solaria ... ako ti tu radili, je treba precistit telo od nerovnovahy ktore telo teraz ma po vysadeni HA, uber skladke jedla, bielu muku, nepi bublinkove napoje ale len cistu vodu prip. nesytenu, caje ... je vela info na nete ako dostat rovnovahu do tela stravou, zameraj sa na neutralne potraviny, ktore telo neprekysluju ... prip. riesenie cislo dva "tehotenstvo" 🙂 vela zenam to moholo pri problemoch s pletou, ale samozrejme nie je to pravidlo 🙂
skus precitat tu
http://rng.uforum.sk/topic/196/akne/ - tu an tomto fore daj aj do vzhladavania "akne"
http://rng.nazory.eu/acne
ak si budes objednavat nieco z iherb, existuje zlavovy kupon 5 USD na prvy nakup> ZUZ789
Všetko, čo sa ukáže na koži, je problém s trávením, hlavne hrubé črevo. Po vysadení HA som videla také problematické vzorky krvi , až nám bolo do plaču. Nedávno som riešila sesterku. Hlavne prestala s fajčením a pitím nadmerného množstva kávy a kapučína. Zanesené črevá si čistí pomocou BIO chlorely, odkysluje sa umeoctom a hlavne zvýšila príjem tekutín.
Upraviť stravu je nevyhnutnosť. Sú aj iné prírodné prostriedky na pomoc, ale to je nadlho tu pisat. Posli IP,ak ta zaujima.
Za to solarko ta uz zdrbli ostatne, tak uz netreba vysvetlovat dufam.
Chcem ešte napísať že mojej mame dermatologička odporučila navštíviť solárium na max 4 minúty ,mala rozsiahly ekzém na rôznych miestach tela.Pomohlo jej to.A na ekzém to aj mne pomohlo,navštívila som solárium 3x 4 minúty v priebehu 1 mesiaca a ekzém bol fuč.Preto mi napadlo či to zaberie aj teraz. . Skúsim sa poradiť s dermatologičkou.
ahoj, solarium je najrychlejsia cesta ku koznej rakovine, nemoze nahradit pozitivne ucinky slnka, aj keby si nemala ziadne vyrazky, neodporucal by som ti ho
slnko alebo solarko mozno moze docasne pomoct, ale nie je to liek al.dlhodobe riesenie...suhlasim s ostatnymi babami o rakovine a starnuti...pracujem ako odborny certifikovany poradca pre oblast vyzivy a dermatologie a co ti mozem poradit je plet hlbkovo vycistit az do tretej dermovrstvy...moze to suvisiest aj s vnut.organmi...nie je nahoda kde sa nam tvoria vyrazky na tvari...telo moze nieco signalizovat...nechcem strasit...tazko mi je ked ta nevidim...ak chces viac v ip...
@epelino
HA rozhadze cely organizmus, telo sa dlho dostava do normalu a pokial mu clovek nepomoze ...
Vsetko co sa ukaze na kozi suvisi s nespravne pracujucim travenim, najcasejsie je zanesene hrube crevo, tak ak aj zje clovek nieco navyse, vitaminy / probiotika nemaju sancu sa vstrebat. Obycajne byva pritomne aj prekyslenie / bezne uz u malych deti/ , dobre je zohnat si z lekarne lakmusove pepieriky a zmerat si PH ranneho moču / mal by byt kolo 7,1
treba si ustrazit pravidelny prijem zasaditych tekutin , dostatok zasaditej stravy zjedenej v klude a riadne požutej, dalej pohyb na cerstvom vzduchu pre dostatok kyslika / nie šport z ktoreho je svalovica-to su len dalsie kyseliny do tela/ a primerany prijem mineralov a psychicku pohodu. Ak by sa objvil problem s hustnutim krvi / studene ruky a nohy, krce, bolesti/ ,ako som mala ja nabeh na trombozu je po HA bezny,tak sa ozvi,viem pomoct.
Urcite solarko nevyuzivaj kvoli akne radsej sa porad s dermatologickou,solarium sposobuje pigmentove skvrny a rychlejsie starnutie pleti :(
@zvedavamt a ty si mala tiez problemy s pletou po vysadeni? a co teda pomozu traveniu, resp. crevu dostat sa do normalu?ja mam pocit, ze som sa cez sviatky este viac vyhadzala, tak som presla na ovocie -zeleninu stravu, nemizne to zatial, ale ani sa nezapaluju dalsie, ja mam na jednej strane tvare tu "krupicku" a obcas okolo ust zapalene...
@epelino
brala som HA cez 10r aj kvoli vlasom a pleti. jasne,ze po vysadeni sa vsecko zhorsilo a pribudli krcove zily, problemy s travenim, unava, rvozne zapaly a bolesti. je potrebna uplna zmena zivotneho stylu, inak to nema trvaly ucinok. presla som "dlhu cestu odvtedy a nebola lahka. poznam zeny po HA s trombozou a to uz nie je sranda. je to na dlhe pisanie a popri Benkovi na to teras neni casu. ktora chce,nech mi napise mailom tel a ja sa ozvem. pekne sviatkovanie a vela vody nielen na Velku noc,ta je zaklad vseckeho 😉
PS: odporucam len osobne vyskusane a ucinne postupy
Tu nájdete najlepšie rady ako dlho zotrvať v soláriu, tipy a rady, opaľovanie v zime, na čo si treba dávať pozor atď 🙂
http://zdravie.zariadim.sk/dlzka-pobytu-v-solariu
@katinka4 ja mavam taky isty problem dva tri krat do roka vyhadzem sa hlavne na chrbte a vyrazky ma dost bolia (zapalene) a aj ked viem,ze solarko sposobuje vrasky...(na sebe nepocitujem ani nevidim) tak mne jedine toto pomaha,niekolko navstev solarka ma problemu zbavi.Vyrazky sa stratia.A nakolko som dost zimomrava aj to je dalsi dovod preco solarko vyuzivam.
Ja ked citam niektore tie vase odpovede,tipu nechod tam budes mat rakovinu koze,starnutie pokozky a podobne...ach jaj...a co tam bude od rana do vecera???? ved su aj kremy ktore ju chrania v solarku tak jak vas by chranili niekde pri vode na slnku... ked si davate makeup tak ten co vyzivuje???? sa zamknite doma ,lebo vsade hrozi nieco, 😠
Ano pomaha 🙂 len sa pred solarkom nepuc lebo budes mat fleky ;)
Krem si nedavaj ziadny , vecer po solarku si davam kokosovy olej a ksicht je pekny hladky
@katinka4 urcite nie...ako ti to mohlo napadnut? Vyrazky mas kvoli hormonalnej nerovnovahe...Umele slnko ti akurat vyrobi vrasky a rakovinu kože...