Ahojte som mesiac po porode a zacali mi strasne vypadavat vlasy. Viem ze sa to stava kvoli hormonom a casto sa zeny ostrihaju. Myslite ze to pomoze? Ake mate skusenosti? Nejake tipy na vitaminove doplnky alebo ine produkty?
No ja som sa veru dala po porode ostrihat. Vlasy mi padali v chumacoch a nepomahali ani vitamini. No ale teraz mozem povedat ze mam dvakrat tolko vlasov na hlave ako predtym 🙂 Ked len skratis urcite im pomozes aspon vo vahe
@hruska91 tie vlasy ktoré ti narástli navyše počas tehotenstva teraz po pôrode vypadnú nič navyše 🤷♀️píše sa tak .ja som mala teda hrozné kúty ale dalo sa to do poriadku asi po siedmych mesiacoch
Neprestanu ti vypadavat. Mozno sa len pri spravnom vyfukani budu zdat opticky hustejsie, ale ani to nemusi byt pravda. Zeny sa vacsinou po porode ostrihaju, lebo vraj nemaju cas si vlasy upravovat, aj ked realne potrebuju kratke vlasy dlhsiu upravu ako dlhe.
neprestanu vypadávať, proste to musí prejsť a telo sa spamätať 🙂
Ja som sa dala ostrihat pred 2 porodom nie koli tomu zeby som dufala ze budu menej padat ale ze som chcela menej vlasou po zemi. Mam huste dlhe vlasy a ked ich mam po porode dlhe su vsade. Ked boli o polku kratsie bolo to lepsie. Padaju kazdej par mesiacov Po porode je to prirodzene .
Presne tak, odporúčam prestrihat aby toľko vlasov nebolo po zemi 🙂)) časom to prestane...určite a vlasy porastu a budú silnejšie...držím palce 😊
Ja som nestíhala, je to škoda. Mne to začalo 5 mes. Po pôrode. Treba skúsiť vodičky a šampóny. Ja som používala mesiac masterherb a veľmi pomohlo, rástli mi potom jak divé a hlavne baby vlásky.
@hruska91 Nie, strihanie nezastavi padanie. Podla mna nic nezastavi papanie. Ta hormonalna zmena je tak velka ze sa s tym telo nedokaze vysporiadat bez padania vlasov. Mne sa len preriedili a boli take splasnute ako bez zivota. Nic som nebrala ani som sa o ne nijak zvlast nestarala (naopak boli cely den zopnute do vrkoca a este stale su) a asi v 8 mesiaci po porode sa im vratil zivot a aj objem. Akurat ze tie nove vlasy su kratke, tak ked mam vrkoc, tak to vydno. V tomto by som chapala ze sa dat ostrihat ale to by muselo byt ozaj nakratko aby sa to vyrovnalo tym novym. Kasli na vlasy. Nic nezmozes a vyriesi sa to uplne same. Akurat ta to bude stat kopec nervov, casu a mozno aj penazi ak zacnes kupovat drahe vodicky.
Skus šampón Milva mne veľmi pomohol. Vlasy neprestali padať úplne, ale jednoznačne menej a rástli rýchlejšie.
Nie nepomoze, vlasy padaju z hormonalnych dovodov.
@lylyjana Nechcem strasit ale ono to este stale moze prist. Mne zacali padat az 2 mesiace po porode.☹
@lylyjana mne zacali padat az 4 mesiace po porode. Ale ja som bola rada. Ja mam taku hrivu, ze moze aj polka vypadnut a nik si to nevsimne.
Nie nepomôže, absolvovala som ostrihanie po porode 2x a nepomohlo. Treba si kupit hlavne B forte, magnezium aspon 300mg, zinok. A uzivat dlhodobo. Ak by nepomohlo, na odbery, skontrolovat zelezo ci nemáš anemiu alebo nieco so štítnou. Zeny pri porode stratia vela krvi a potom sa čistía dlho, takze zase len stracaju tu krv. Treba jest vela cerveneho masa, pecienku, prip. bielu fazulu, šošovicu, riasy.
Ja som sa ostrihala a mne to pomohlo aspoň psychicky že tých vlasov nebolo až toľko.
Ja som sa nestrihala, hoc sa mi začali robiť kúty a vlasy sa značne preriedili. Teraz 7 mesiacov po pôrode už nie som plešatá a opäť vyzerám "normálne". Dbala som jedine na vyváženú stravu. 🙂